Erciyesspor’da galibiyet sevinci

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor galibiyetiyle ligde kalabilme adına üst sıralarda kendilerinin olduğunu gösterdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erciyesspor’da galibiyet sevinci

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor galibiyetiyle ligde kalabilme adına üst sıralarda kendilerinin olduğunu gösterdiğini söyledi.
    Takımının Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, galibiyetten dolayı bütün futbolcularını kutlayarak, galibiyetin üst sıralarda yer alma adına önemli olduğuna vurgu yaptı.         
    Karaman, maçla ilgili şu değerlendirmede bulundu; “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Diğer taraftan da Kayserispor kentin takımı. Rakibimizin de üzüntüsü paylaşıyoruz. Bir şehirde iki takım olmak düşman olmak değil yarış yapmaktır. Galip gelince de tebrik etmektir. İlk 45 dakika bizim istediğimiz gibi oynamadık. İlk devrenin sonlarına doğru attığımız gol soyunma odasına bizi avantajlı götürdü. Bu durum bizim ikinci yarıya iyi başlamamızı sağladı. 90 dakikaya baktığımız zaman skordan memnunuz ama oyundan memnun değiliz. Zamanla daha iyi olmaya çalışacağız. Ligde kalma yarışında bizde artık önemli bir avantaj elde ettik ve bu yarışta bizde varız dedik."
     Erciyesspor’un başarılı oyuncusu Mandjeck, galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini belirterek, karşılaşmayla ilgili olarak şunları ifade etti:
     "İyi bir maç çıkardık. rakibimiz maçın maçlarında bizim oyun kurmamıza izin vermedi. Çok iyi savunma yaptık ve hızlı hücumlara çıktık. takım arkadaşlarımı kutluyorum."
     Defans oyuncusu Emre Öztürk ise Kayserispor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti.
    
    KAYSERİSPOR CEPHESİ

Maç sonrasında değerlendirmede bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ve istemedikleri bir sonucu aldıklarını ifade ederek, “Geldiğim günden beri en kötü oynadığımız maç oldu. Ortaya futbol adına hiç bir şey koyamadık. Rakip takımı tebrik ediyorum. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Bizden bir şeyler bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Maalesef çok üzücü bir gün oldu." dedi.
    Paciencia, bir basın mensubunun istifa edip etmeyeceği yönündeki soruya da görevinin başında olduğu yanıtını verdi.

    Basın toplantısına katılan Sinan Bakış ise Kayseri Erciyesspor'un kendilerinden iyi mücadele ettiğini dile getirerek, mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür diledi. Bakış, kimin ligde kalmayı istediğinin de görüldüğünü ifade etti. Tecrübeli oyuncu Mert Nobre de, kısa süre içerisinde toparlanmak istediklerini ifade ederek, "Çok üzgünüz kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Sorumluluğu üzerime almamız lazım. Bu takım alt sıraları hak etmiyor." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar