Erciyesspor ligde kalmasına rağmen kulüp başkanı taraftardan özür diledi

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, takımlarının Süper Lig’de kalmasına rağmen taraftardan özür diledi. Ziya Eren, ligde yaşanan sıkıntılı günlerin sorumlusunun kendisi olduğunu ve yapılan yanlışlardan dolayı üzüntü yaşayan...

Google Haberlere Abone ol
Erciyesspor ligde kalmasına rağmen kulüp başkanı taraftardan özür diledi

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, takımlarının Süper Lig’de kalmasına rağmen taraftardan özür diledi. Ziya Eren, ligde yaşanan sıkıntılı günlerin sorumlusunun kendisi olduğunu ve yapılan yanlışlardan dolayı üzüntü yaşayan taraftarlarından özür diledi. Eren, yeni sezon için iyi bir tecrübe edindiklerini belirterek, Hikmet Karaman ile devam edeceklerini açıkladı.

Kayseri Erciyesspor, Bursasspor ile 1-1 berabere kaldı. Elazığ’dan gelen haber üzerine de takımda büyük sevinç yaşandı. Beşiktaş’ın aldığı galibiyet Erciyesspor’u Süper Lig’de kalmasını sağladı. Maç sonrasında sevinten dolayı gözyaşlarına hakim olan Kulüp Başkanı Ziya Eren’in ilk söylemleri taraftardan özür dilemek oldu. Eren, şu açıklamayı yaptı; “Bu güzel günde bütün analarımıza, annelerimize hediye olsun. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok mücadele ettik. Kısmet bugüne imiş. Son gün son dakikaya kadar kovaladık. Niyetler halis olunca Allah’ta yüzümüze bakıyor. Bugünleri de gördük. Rabbimize hamdolsun. Biz bugün burada korkunç büyük bir taraftar desteği ile oynadık. Bu taraftar bize desteği versin biz daha iyi yerde olacağız. Taraftarımızdan, yönetim kurulu başkanı olarak hepsinden özür diliyorum. Sezon başında yapmış olduğumuz yanlış transfer ve tercihler var. Bunları kabul etmek lazım. Yeniydik. Tecrübesizdik. İlk yıl zor olurdu. Erciyesspor taraftarlarımızı üzdüğümüz için özür diliyorum. Ama iki sefer takım kurduk. 12 oyuncu devre arasında gönderdik ve 9 oyuncu geldi. Ama her şey iyi niyetliydik. İnşallah çıkan takımlar bizim konumumuzda olmaz. Biz inandık taraftar inandı. Bankasya’nın tecrübesi bizde vardı. Ben inanıyorum ve güveniyorum bu takım ilk 5 de oynar. Bunu kutlayacağız. Yorucu bir dönem geçirdik. Maç boyunca 5 litre kadar su içtim ve ağzım kurudu.”

Gelecek sezon içinde açıklamalarda bulunan Eren, Hikmet Karaman’a teşekkür ederek, onunla yola devam edeceklerini ifade etti ve şunları söyledi; “Gelecek sezon için bugün akşamdan itibaren başlayacağız. Büyük konuşmamak lazım. İyi niyetli yaparsanız Allah’ta size yardım ediyor. İyi niyetli yaptık. Sevincimiz abartı gibi olabilir. Ama abartı değil. En azından bugün ve yarın kutlayacağız. 2-3 futbolculara izin olacak. İstanbul’da da kutlama olacak. Sözleşmesi biten kiralık olanlarla ilgili hocamızın ifadeleriyle karar vereceğiz. Erkencilik olmayacak. Hikmet Karaman hoca bu zorlu süreçte her takımın tercih etmek istediği ve bizimde bu yönde tercih ettiğimiz birisi. Bizde kahramanlık yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisi ile konuşacağız. Gitme niyeti yok. Bizde kendisinden memnunuz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Erciyesspor’u tebrik ederek, “Erciyesspor, Bursasspor ile berabere kalarak süper ligde kaldı. Kulüp başkanımız ve teknik heyetle oyuncularla taraftarlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Kulübünün Onursal Başkanı olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, takımı tebrik ederek, “Ligde kalma açısından seviniyoruz. Galip gelsek iyi olacaktı. Hayırlısı olsun. Süper Ligde daha kalıcı ve iyi takım olması adına bir şeyler yapılacak. En azından süper lige yakışır bir statta maç oynanması devamı için önemli idi. Kayserispor içinde üzüldük” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar