Er Oğuzhan Demir'in şehit düşmesi

- Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç: - "Oğuzhan, boks camiasında tanınan ve sevilen bir isimdi. Acımız büyük"

Google Haberlere Abone ol
Er Oğuzhan Demir'in şehit düşmesi


ANKARA (AA) - Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında DEAŞ terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırılarda şehit edilen er Oğuzhan Demir ile ilgili, "Oğuzhan, boks camiasında tanınan ve sevilen bir isimdi. Acımız büyük." ifadelerini kullandı.

Türkiye Boks Federasyonundan yapılan açıklamada, Oğuzhan Demir'in, lisanslı boksör olduğu, her iki ablasının da dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarının bulunduğu belirtilerek, Gözgeç'in, konuyla ilgili açıklamasına yer verildi.

Oğuzhan Demir'in boks camiasında tanınan ve sevilen bir isim olduğunu kaydeden Gözgeç, "Acımız büyük. Oğuzhan kardeşimizin şehadeti camiamızı derinden yaraladı. Ama hem ülkemizde hem de camiamızda vatanı için canını seve seve verecek sayısız yiğidimiz var. Şehit er Oğuzhan Demir'in ablası Şehir Demir, Türkiye şampiyonu. Diğer ablası Ülkü Demir de dünya ikinciliği, üçüncülüğü, Avrupa üçüncülüğü ve Türkiye şampiyonluğu kazanmış bir isim. Ailece boksun içinde olan pırlanta gibi çocuklar. Rabbim Oğuzhan kardeşimize rahmet etsin, bu vatan uğrunda şehadet şurubundan içen herkesin mekanını da cennet eylesin." ifadelerini kullandı.


Yorumlar