Engelsiz Aslanlar, 8. kez şampiyon oldu

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin şampiyon olarak tamamladı. Bornova Barışgücü'nü 62-28 mağlup eden sarı - kırmızılı takım, 8. kez Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.Öte yandan...

Google Haberlere Abone ol
Engelsiz Aslanlar, 8. kez şampiyon oldu

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin şampiyon olarak tamamladı. Bornova Barışgücü'nü 62-28 mağlup eden sarı - kırmızılı takım, 8. kez Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Öte yandan karşılaşmanın bir kısmını başkan Ünal Aysal da takip etti. Mücadelenin bitiminde Galatasaraylı oyuncular, şampiyonluk sevincini taraftarları ile paylaştı.

İNCESU: ŞAMPİYON OLDUK MUTLUYUZ

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu, Türkiye şampiyonu oldukları için gururlu olduklarını belirterek, “Hedefimiz hep Avrupa ve kıtalararası. Türkiye bizim yuvamız. Şampiyon olarak gidiyoruz. Hem Türkiye’yi hem de Avrupa’yı temsil ediyoruz. Ülkeme böyle hizmet etmekten dolayı gurur duyuyorum.” dedi.

Sporculardan İsmail Ar da “Süper Lig'i şampiyon olarak tamamladık. Bu çok güzel bir duygu. Geçen hafta Avrupa Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak büyük bir stresten kurtulduk. Bugün de maçımızı kazanarak üst üste 8. şampiyonluğumuzu kazandık. Bütün kupalara talibiz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar