Engelli basketbolculardan özel öğrenciler için gösteri maçı

- Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Geyve Özel Eğitim Anaokulu oyun parkının açılış törenine katıldı - Antrenör Çıpa: "Mümkün olduğu kadar engellileri evden çıkartıp spor yapmaya teşvik ve motive etmeye çalışıyoruz. Tabii ki burada takımımızın çok büyük bir sorumluluğu oluyor"

Google Haberlere Abone ol
Engelli basketbolculardan özel öğrenciler için gösteri maçı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir oyun parkının açılışına katılan Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, engelli öğrenciler için gösteri maçı yaptı.

Siyah-beyazlı ekip, Sakarya Beşiktaşlılar Derneğince Geyve Özel Eğitim Anaokulunda yaptırılan oyun parkının açılış töreninin ardından Atatürk Spor Salonu'nda gösteri maçına çıktı.

Takımın genel menajeri Erdem Göksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin bu okula oyun parkı yapıp hizmete sokmasının onurlu bir davranış olduğunu belirterek, "Bu da Beşiktaş'ın geleneksel yapısına uyuyor, bizim kulübümüz son derece sosyal bir kulüptür. Topluma yararlı işleri sürekli yapmaktayız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Tacettin Çıpa da Beşiktaşlı olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşadığını söyledi.

Bu organizasyona katılmaktan keyif aldığını aktaran Çıpa, sosyal sorumluluk projelerine ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını, tekerlekli sandalye basketbol ve engelli sporunu tanıtmak için okullara gittiklerini kaydetti.

Çıpa, Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bir vizyon projesi olduğunu vurgulayarak, "Mümkün olduğu kadar engellileri evden çıkartıp spor yapmaya teşvik ve motive etmeye çalışıyoruz. Tabii ki burada takımımızın çok büyük bir sorumluluğu oluyor. İyi bir takımımız var. Bu sene ligi namağlup şampiyon olarak bitirdik." diye konuştu.

Yorumlar