Enes Ünal, Eredivisie'de oynamak istiyor

- NAC Breda forması giyen milli futbolcu Enes Ünal: "Sahnede olmak istiyorsan birinci ligde oynamalısın. Bunun için her şeyi yapacağım"

Google Haberlere Abone ol
Enes Ünal, Eredivisie'de oynamak istiyor


LAHEY (AA) - Hollanda İkinci Futbol Ligi ekiplerinden NAC Breda’da oynayan milli futbolcu Enes Ünal, takımının 13 Mayıs Cuma günü başlayacak yükselme grubu maçlarında başarı elde ederek birinci lige (Eredivisie) çıkması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Sezon ortasında kiralık geldiği Hollanda ekibinde oynadığı futbolla dikkatleri çeken Enes, Fox Sports kanalına yaptığı açıklamada, NAC Breda formasıyla Eredivisie’de oynamak istediğini belirtti.

Birinci lige çıkmanın çok önemli olduğuna işaret eden Enes, "Sahnede olmak istiyorsan birinci ligde oynamalısın. Büyük statlarda iyi oyunculara karşı kendini geliştirmek zorundasın. Bu yüzden birinci ligde oynamayı istiyorum ve bunun için her şeyi yapacağım." ifadelerini kullandı.

Doğum gününü kutladığını hatırlatan Enes, bir soru üzerine Eredivisie’ye çıkmalarının bu kapsamda kendisine verilebilecek en iyi hediye olacağını dile getirdi.

Enes, NAC Breda formasıyla şimdiye kadar çıktığı 9 maçta 8 gol attı.

Hollanda’da 13 Mayıs Cuma günü başlayacak yükselme grubu maçlarında Enes Ünal’ın formasını giydiği NAC Breda’nın yanı sıra Eredivisie ekiplerinden De Graafschap ve Willem II ile ikinci ligden Maastricht, Go Ahead Eagles, Venlo, Eindhoven ve Almere City birinci lige çıkmak için mücadele edecek. NAC Breda ilk maçında 13 Mayıs Cuma günü deplasmanda Eindhoven ile karşılaşacak.

Yükselme grubu maçları sonunda ilk iki sırayı alacak takımlar Eredivisie’de oynama hakkı kazanacak.

Yorumlar