Enes Kanter: Oklahoma'ya geldiğim için çok mutluyum

Enes Kanter, NBA'de dün gece oynanan Oklahoma'nın Lakers'ı 108 -101 mağlup ettiği maçın sonrasında DHA'ya izahatlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Enes Kanter: Oklahoma'ya geldiğim için çok mutluyum
Enes Kanter, NBA'de dün gece oynanan Oklahoma'nın Lakers'ı 108 -101 yenik ettiği maçın sonrasında DHA'ya izahatlarda bulundu.

NBA takımlarından Oklahoma City Thunder'ın Türk yıldızı Enes Kanter, NBA'de dün gece oynanan Oklahoma'nın Lakers'ı 108 -101 yenik ettiği maçın sonrasında DHA'ya izahatlarda bulundu. Oklahoma City Thunder-LA Lakers maçında ilk beşde başlayan Enes Kanter 'double-double' yaparak karşılaşmayı 16 sayı ve 15 rebound ile bitirdi.

'Hedefimiz muhakkak play-offlar'

Açıklamalarına transferi ile ilgili başlayan Enes Kanter 'Takas olmayı çok istiyordum ve bunu medya aracılığıyla dile getirmiştim. Takasların son günü hatta son dakikalarında Oklahoma'ya takas oldum. NBA'in en iddialı takımlarından birisine geldiğim için çok mutluyum' halinde konuştu. Oklahoma City Thunder ile bu yıl ki hedeflerinin playofflara kalmak olduğunu belirten Kanter' Hedefimiz muhakkak play-offlar. Şuan için kimi yıldız oyuncularımız sakat, yakında takıma dönecekler. Play-offlara kalırsak ben çok muvaffakiyetli olacağımıza inanıyorum . Bu yaz hür oyuncu olacağım, burada kalıp şampiyonluk yaşam sürmeyi çok isterim.' dedi.

Scott Brokks: Enes bize çok efor kattı

Oklahoma City Thunder'in Baş Antrenorü Scott Brooks ise Enes'in performansından ve takıma katkısından ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi. Brooks 'Enes'in takıma katılması bizi ofansif ve defansif yönden daha canlı yaptı. Enes çok iyi bir karaktere sahip bir oyuncu. Kendisi ve takım arkadaşları ile çabuk kaynaştılar. Pota altı olsun,orta şutlar, hür atışlar ve reboundlarda çok tesirli oyunu çok yönlü oynayabilen bir oyuncu. Onun bu şeklinde bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok mutluyuz' ifadelerini kullandı.

DHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar