Emre'den Burak Yılmaz'a sürpriz telefon

Son dönemlerde sakatlık haberleriyle gündeme gelen Emre ile Galatasaray'ın golcüsü Burak telefonlaşarak birbirlerini derbiye hazırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Emre'den Burak Yılmaz'a sürpriz telefon

Derbiye sayılı günler kaldı. Kadıköy'de 23. haftada Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırlayacak. Liderlik için iki takımın kıyasıya yarıştığı bugünlerde taraftarlar da neticesinde merak ediyor. Fenerbahçeliler geleneği sürdürüp Şükrü Saracoğlu'nda kazanmayı, Galatasaraylılar ise 1999'dan sonra ilk defa galip gelmeyi hedefliyor. Taraflarda vaziyet böyle iken futbolcular sahadaki rekabeti dışarı taşımıyor.
 
'NASIL OLDUN?'
 
İKİ ezeli rakip her gün birbirleriyle iletişim kurmaktan kaçınmıyor. misal mi. Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu ile Galatasaray'ın kralı Burak Yılmaz. İkili çoklukla birbirlerini arayarak son dönemlerdeki sakatlanmalar meselesi için hem birbirleriyle görüş alışverişinde bulunuyor hem de birbirlerini derbiye kadar motive etmek için uğraşıyor.
 
BİLİKTE OYNAMIŞLARDI
 
Burak Yılmaz, Antalya, Beşiktaş ve Manisa sonrası 2008 yılında Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Aynı günlerde Emre Belözoğlu da Newcastle sonrası sarılacivertli formayı sırtına geçirmişti. İkiliden Burak Yılmaz 16 maç oynayarak ayrılırken Emre Belözoğlu kaptanlığa kadar yükseldi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar