Emre Çolak: 4. yıldızı takıp yolumuza devam edeceğiz

Galatasaray'ın genç oyuncularından Emre Çolak, yeni teknik direktör Cesare Pradelli ile dördüncü yıldızı takmak istediklerini söyledi.Yeni sezon öncesi sarı - kırmızılılarda sağlık kontrolleri devam ediyor. Sağlık kontrolleri için hastaneye...

Google Haberlere Abone ol
Emre Çolak: 4. yıldızı takıp yolumuza devam edeceğiz

Galatasaray'ın genç oyuncularından Emre Çolak, yeni teknik direktör Cesare Pradelli ile dördüncü yıldızı takmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon öncesi sarı - kırmızılılarda sağlık kontrolleri devam ediyor. Sağlık kontrolleri için hastaneye gelen Emre Çolak, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Yeni sezon için çok heyecanlı olduklarını belirten Çolak, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin çok iyi bir hoca ve başarılı olduğunun söylendiğini ifade etti.

Yeni sezonun çok daha farklı ve zor geçeceğini, 4. yıldızı ilk takan takım olmak istediklerini de belirten Emre Çolak, "Yeni hocamız geldi. Artık yeni taktik ve çalışmalar bizi bekliyor. Ama biz hazırız. Geçtiğimiz yılda güzel bir sezon geçirdik. Bu sene daha iyi geçireceğiz yeni hocamızla birlikte. Konuşmalara göre çok iyi bir hoca ve başarılıymış. İnşallah bize de çok katkı sağlar. Bu senede dördüncü yıldızı takıp yolumuza devam ederiz." diye konuştu.

İspanya'ya transfer olup olmayacağı hakkında ise Emre Çolak, "Gelen teklifler var biz de bekliyoruz şuan. En büyük hedefim yurtdışında oynamak tabi ki Galatasaray'da hedeflerimi tamamladıktan sonra. Kulübümde beni bırakmak isterse ben de isterim." şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun İspaya'ya transferiyle ilgili olarak Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'la görüşüp görüşmediğini sorması üzerine ise Emre Çolak, transferi ile ilgili Arda Turan'la görüşmediğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar