Emre Belözoğlu'na saldırı

FENERBAHÇE kaptanı Emre Belözoğlu ile Beşiktaş taraftarları arasında Gebze'deki Eskihisar Feribot İskelesi'nde kavga çıktı. Emre Belezoğlu'nun yanında bulunan eski futbolculardan Orhan Ak'ın da karıştığı kavgada silah çekildiği, araçlara hasar verildiği ifade edildi.

Google Haberlere Abone ol
Emre Belözoğlu'na saldırı
 Emre Belözoğlu ile Beşiktaş taraftarları Gebze Eskihirar'da feribotta kavga etti
Olay, bugün saat 12.30 sıralarında Gebze'deki Eskihisar Feribot İskelesi'nde meydana geldi. Arkadaşı Orhan Ak ile birlikte Bursa'da bir cenazeye gitmek üzere yola çıktığı belirtilen Emre Belezoğlu, Yalova'ya geçmek üzere Eskihisar Feribot İskelesi'ne geldi.

Burada, bu akşam oynanacak Akhisar- Beşiktaş maçını izlemek üzere Eskihisar'dan aynı feribot ile Yalova'ya gitmek için bekleyen Beşiktaş taraftarları Bursa'ya gitmek üzere feribot bekleyen Fenerbahçeli Futbolcu Emre Belözoğlu ve Orhan Ak ile karşılaştı. 
Beşiktaşlı taraftarlar ile Emre Belözoğlu ile arasında iskelede başlayan küfürleşme, henüz hareket etmeyen arabalı vapurda da devam etti. Gerginlik süererken Emre Belözoğlu'nun yanındaki arkadaşı Orhan Ak, iddiaya göre taraftarlara silah çekti. Beşiktaş taraftarlarından biri de, Belözoğlu'nun otomobilini tekmeleyerek arka stop lambasını kırdı. 
Feribotta bulunan özel güvenlik görevlileri müdahale ederek iki tarafı ayırdı. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine silah çektiği ileri sürülen ve küfür ettiği iddia edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve arkadaşı Orhan Ak'tan şikâyetçi oldu. Belözoğlu ve arkadaşı Ak da Beşiktaşlı taraftarlardan şikayetçi oldu. 
Feribota gelen Eskihisar Jandarma Karakolu'nda görevli jandarma ekipleri olaya el koyarak tarafları karakola götürdü. 

Yorumlar