Emery: Akşam en iyi olan takım kazandı

Sevilla teknik direktörü Unai Emery, kupayı kazanmak için çok çalıştıklarını ve bugün de her maçta olduğu gibi nasıl oynayacaklarını bilerek çıktıklarını kaydetti. Emery, Benfica teknik direktörü Jorge Jesus’un “Bu akşam en iyi...

Google Haberlere Abone ol
Emery: Akşam en iyi olan takım kazandı

Sevilla teknik direktörü Unai Emery, kupayı kazanmak için çok çalıştıklarını ve bugün de her maçta olduğu gibi nasıl oynayacaklarını bilerek çıktıklarını kaydetti. Emery, Benfica teknik direktörü Jorge Jesus’un “Bu akşam en iyi olan takım kazanmadı” yorumuna katılıp katılmadığı sorusuna “Bence bu akşam en iyi takım kazandı. İki takım da güçlü takımlardı ama bence en iyi olan kazandı” şeklinde cevap verdi.

Başarılı teknik adam Emery, Benfica’yı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ettiğini ve ayrıca Torino şehrine de yaptıkları ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

UEFA Avrupa Ligi Final maçında Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşan ve penaltı atışları sonucu kupayı kazanan İspanyol ekip Sevilla’nın kaptanı Ivan Rakitic, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu. Aynı zamanda maçın adamı da seçilen Rakitic, Avrupa kupası kaldıran ikinci Hırvat futbolcu olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

UEFA Avrupa Ligi Final maçında Benfica’yı penaltı atışları sonucu 4-2 yenerek kupayı kazanan Sevilla takım kaptanı Ivan Rakitic’e maçın adamı ödülü basın toplantısı salonunda takdim edildi. Yıldız oyuncu Rakitic, Avrupa kupası kaldıran ikinci Hırvat olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Rakitic, dün düzenlenen basın toplantısında “Kupa kaldırmayı hayal etmedim bunu tecrübe etmeyi istiyorum” şeklindeki beyanıyla ilgili sorulan bir soruya da “Hayal etmek futbola uygun değil diye düşünüyorum. O yüzden dün öyle söylemiştim. Futbolda tecrübe etmenin hayal etmekten daha önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Yarın Sevilla ve İspanya için inanılmaz bir gün olacağını düşündüğünü belirten Rakitic, “Bugün için çok çalıştık penaltılarda ben sonuncuydum bana sıra gelmedi ama her birimiz hazırdık. Kazandığımız için çok mutluyum” dedi. CİHAN

Yorumlar