Elektriği kesik futbol kulübünün başkanlığına kimse talip olmadı

Samsun’un Bafra ilçesinde mazisi başarı ve şampiyonluklarla dolu 85 yıllık 1930 Bafraspor’un bugün yapılan kongresinde başkanlığa kimse talip olmadı. Kulüp binasına gelen az sayıda sporsever ise kulübün elektriklerinin borç yüzünden...

Google Haberlere Abone ol
Elektriği kesik futbol kulübünün başkanlığına kimse talip olmadı

Samsun’un Bafra ilçesinde mazisi başarı ve şampiyonluklarla dolu 85 yıllık 1930 Bafraspor’un bugün yapılan kongresinde başkanlığa kimse talip olmadı. Kulüp binasına gelen az sayıda sporsever ise kulübün elektriklerinin borç yüzünden kesik olmasına bir hayli üzüldü. Kulüp binası toplantı salonunda yapılan kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Divan heyetinin seçilmesinin ardından yapılan çağrıda başkan adaylarının listeleri sunulması istendi. Belli bir süre beklenildikten sonra başkan adayının çıkmaması üzerine konuşmalara geçildi. Mevcut başkan Hüseyin Çamaş yaptığı konuşmada, "Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla her sene olduğu gibi konuşan bir sürü isim var ama kongreye kimsenin geldiği dahi yok. Kısacası bizim aday olmaya gelenlerin önünü keseceğimiz veya engelleyeceğimiz bir pozisyonumuzda yok, olamaz da. Burası herkese açık olan bir yer. İsteyen ekibini kurar. Ben başkan adayı değilim. Bunu yaşadığımız 12 kongrede de söyledim. Yönetim bu zamana kadar öyle ya da böyle bizim üzerimize kaldı. Onun için bu işin içerisinde olabilecek insanlara bir birlik altında bir çatı altında birleşmeye davet ediyorum. Güzel bir yönetim yapsınlar ve Bafraspor’a sahip çıksınlar. Bafraspor’un inşallah daha iyi güzel günlere geleceğine inanıyorum bunun içinde bütün Bafralı futbolseverlerin Bafra halkının bu işe destek vermesini istiyorum. Burada sadece bir öncü lazım inşallah bir öncü bulunur, bunun etrafında kilitlenilir ve Bafraspor layık olduğu yere, daha yukarılara çıkar. Ben ve yönetimimiz kesinlikle başkanlığa talip değiliz." dedi.

Konuşmadan sonra alınan karar gereği 1930 Bafraspor’un mevcut yönetimi gelecek hafta içinde bir araya gelip istifalarını sunacaklar. Kulübün kayyuma kalmaması içinde istifa tarihinden 15 gün içinde olağanüstü kongre kararı alınacak eğer bu kongrede de başkan adayı çıkmazsa kulübün anahtarı Bafra Kaymakamı'na sunulup kayyum olacağı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar