Elazığspor, Galatasaray karşısında galibiyet peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak maçta Galatasaray’ı konuk edecek Elazığspor, güçlü rakibini ev sahipliğinin sağladığı avantajla yenmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Elazığspor, Galatasaray karşısında galibiyet peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak maçta Galatasaray’ı konuk edecek Elazığspor, güçlü rakibini ev sahipliğinin sağladığı avantajla yenmek istiyor. 11 maçtır sahasında maç kaybetmeyen Elazığspor, sarı-kırmızılıları da yenerek ligde kalma umutlarını sonraki haftalara taşımayı hedefliyor.

Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden Elazığspor'da ağrıları bulunan Fabio Bilica, Ognjen Vranjes, sakatlığı süren Ali Gökdemir'in yokluğunda çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'ın gücünün farkında olduklarını belirtti. Sahalarında oynadıkları son 11 maçı kaybetmediklerini anımsatan Buruk, "Zorlu haftalara girdik. İç saha avantajını kullanarak Galatasaray'ı yenmek istiyoruz. Bu süreçte kazanacağımız puanlar önem taşıyor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz, bu maça da aynı şekilde çıkacağız." dedi.

Rakiplerinin Şampiyonlar Ligi hedefine değinen Buruk, "İki taraf için de stresli bir karşılaşma olacak. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanıp yine üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz. Şu anda kaybettiğimiz bir şey yok kazanacağımız çok şey var. Oyuncularımızın bu duruma olumlu tepki vereceğini düşünüyorum. Bu maçta maksimumu verip şehrimizin, takımımızın istediği sonuç ile sahadan ayrılmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Takımda cezalı oyuncunun bulunmadığını anlatan Buruk, Galatasaray maçı için Habip Sow'u yetiştirmeye çalıştıklarını, İbrahim Kaş'ın ise takımla çalışmaya başladığını bildirdi.

OKAN BURUK, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Bu arada futbolculuk kariyerinde Galatasaray, FC Inter, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarının formasını giyen eski milli futbolcu Okan Buruk, yıllarca top koşturduğu Galatasaray'a karşı taktik savaşı verecek. Elazığspor'un başında Galatasaray karşısına ikisi Türkiye Kupası maçı olmak üzere bu sezon 3 kez çıkan Buruk, bu karşılaşmalardan birini kazandı ikisini de kaybetti.

Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan kadrosunda yer alan Buruk, sarı-kırmızılı ekipte 7 lig şampiyonluğu yaşamıştı. Buruk, Galatasaray forması altında ayrıca 4 Türkiye, 4 TSYD, 3 Cumhurbaşkanlığı ve 2 Başbakanlık Kupası kazanmıştı.

BİLETLER SATIŞTA

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Elazığspor-Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu.

Elazığspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, 27 Nisan Pazar Günü Saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatlarının VIP tribün 250, kapalı tribün 120, maraton tribün 80, kale arkası ve kapalı tribün 30 lira şeklinde belirlendiği ifade edildi.

Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların Passolig kart almalarının zorunlu olduğu belirtilen açıklamada, Passolig kartın www.passolig.com.tr internet adresi ve Elazığ Atatürk Stadyumu'nda bulunan bilet gişelerinden 15 lira karşılığında alınabileceği, maç günü kart satışının yapılmayacağı açıklandı.

ELAZIĞSPOR-GALATASARAY 10'UNCU RANDEVUDA

Galatasaray ile Elazığspor, Pazar günü 10'ncı kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, 53 puanla 3’üncü sırada yer alırken Elazığspor 31 puanla 15’inci sırada yer alıyor.

Elazığspor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2002-2003 sezonunda başlayan rekabette, geride kalan 9 maçın 6’sını Galatasaray kazandı, bu yıl Türkiye Kupası’ndaki 1 maçı ise Elazığspor 1-0’la kazandı. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın toplam 17 golüne, Elazığspor 5 golle cevap verebildi.
CİHAN

Yorumlar