Elazığspor, E-bilet Kullanmayacak

Elazığspor Kulübü, yarın oynanacak Galatasaray maçı dahil olmak üzere bu sezon e-bilet uygulamasını kullanmayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Elazığspor, E-bilet Kullanmayacak

Kulüp yönetimi tarafından yapılan resmi internet sitesindeki duyuruda, taraftarların e-bilet uygulaması nedeniyle, yarın saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan ElazığsporGalatasaray karşılaşmasına gösterdiği ilginin düşük seviyelerde kaldığı belirtildi.

Taraftarların aldığı Passolig kartı ve yapılan biletlemenin düşük sayıda olması nedeniyle yönetim kurulunun aldığı karar sonrası mevcut sistemi kullanarak bilet satışı yapılmasının uygun görüldüğü vurgulanan açıklamada bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübe verilecek cezayı da (100 bin TL) kabul edileceği ifade edildi. Açıklamada, şu ifadeleri kullanıldı:

"Yönetim kurulumuzun aldığı karar sonrası Galatasaray maçında uygulanacak olan mevcut bilet sisteminden dolayı karşılaşmanın biletleri yarın saat 12:00’den itibaren Gazi Caddesi üzerinde bulunan Batı Kitap Kırtasiye’den satışa sunulacak ve maç günü ise Atatürk Stadyumunda bulunan bilet gişelerinden satışı yapılacaktır. Öte yandan taraftarlarımızın aldığı Passolig kartı ve Galatasaray maçı için yaptıkları biletlemenin Pazar günü oynanacak olan ve bundan sonra oynanacak olan karşılaşmalarda geçerli olacağını da belirtmek isteriz."

BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

Bu arada Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın akşam Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak ve hakem Barış Şimşek'in düdük çalacağı Elazığspor-Galatasaray karşılaşmasının bilet fiyatları şöyle:

VIP Tribün: 250 TL
Kapalı Tribün: 120 TL
Maraton Tribün: 80 TL
Kale Arkası: 30 TL
Misafir Tribün: 30 TL

Yorumlar