Elazığspor, Beşiktaş'ı yenerek ligde kalmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Elazığspor'da teknik direktör Okan Buruk, ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında...

Google Haberlere Abone ol
Elazığspor, Beşiktaş'ı yenerek ligde kalmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Elazığspor'da teknik direktör Okan Buruk, ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 11 Mayıs Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan bordo - beyazlı ekib, Antalyaspor maçı sonrası verilen bir günlük iznin ardından çalışmalarına başladı. Kulüp tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Ali Gutda Gökdemir, Özgür Özkaya, Pape Habib Sow, ağrıları bulunan Fabio Bilica ile Rodrigo Tello'nun yanı sıra izinli olan Ognjen Vranjes, Vanja İvesa ve Çağlar Birinci katılmadı.

Teknik direktör Okan Buruk, ligde kalma adına önemli bir maç oynayacaklarını ifade etti. Beşiktaş karşısında seyirciye çok ihtiyaçları olduğunu dile getiren Buruk, şunları söyledi:

"3 maçta 9 puan alarak ligde kalmayı hedefliyorduk. Antalyaspor karşısında galip gelerek bu hedefin ilk aşamasını gerçekleştirdik. Beşiktaş karşısında da puan için çıkacağız. Bu maç hem bizim hem Beşiktaş için çok önemli. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veriyor.

Bu yüzden karşılaşmadan galip ayrılmayı isteyeceklerdir. Biz de ligde kalma adına bu maçta elimizden geleni yapacağız. Stres ve baskı olacak. Seyircimizin stadyumu doldurmasını istiyoruz. Desteklerine çok ihtiyacımız var. Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmayı umuyoruz."

CİHAN

Yorumlar