Elazığspor - Beşiktaş maçının 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan zorlu 90 dakika öncesinde takımların 11'leri belli oldu.Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala 58 puanla 3. sırada bulunan siyah beyazlılar, 59 puanla ikinci sırada...

Google Haberlere Abone ol
Elazığspor - Beşiktaş maçının 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan zorlu 90 dakika öncesinde takımların 11'leri belli oldu.

Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala 58 puanla 3. sırada bulunan siyah beyazlılar, 59 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak için çekişiyor. Beşiktaş deplasmanda Elazığspor'u yenerse, Galatasaray, Trabzon deplasmanında yenilse bile ligi ikinci sırada bitirip, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak takım son haftada belli olacak.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Fernandes, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal ve Escude bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

Siyah beyazlılarda Elazığspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mustafa Pektemek, Olcay Şahan ve Franco bu akşam sarı kart görmeleri halinde 34. ve son haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Takımların 11'leri şöyle:

Stat: Elazığ Atatürk

Hakemler: Tolga Özkalfa, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan

Elazığspor: Ivesa, Çağlar Birinci, Romeo Kwaise, Vranjes, Tanju, Mehmet Nas, Deniz Aslan, Sane, Deniz Yılmaz, Batuhan Karadeniz, Serdar Gürler

Beşiktaş: Beşiktaş: Tolga, Serdar Kurtuluş, Jones, Pedro Franco, Motta, Gökhan Töre, Atiba, Veli, Oğuzhan, Olcay, Almeida.

CİHAN

Yorumlar