Elazığspor Basın Sözcüsü Gülaç:

- "İnşallah Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor karşısında iyi sonuç alacağız"

Google Haberlere Abone ol
Elazığspor Basın Sözcüsü Gülaç:

ELAZIĞ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da basın sözcüsü Cengiz Gülaç, "İnşallah Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor karşısında iyi sonuç alacağız." dedi.

Elazığspor tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Gülaç, geçen hafta Bandırmaspor'u 2-0 yenerek güzel bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Üç haftadır iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Gülaç, bu hafta konuk olacakları Adana Demirspor ve sonrasında evinde ağırlayacakları Yeni Malatyaspor karşısında galibiyet serisi yakalayarak, çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

Bordo-beyazlı ekibin geçen yıl 500-600 taraftara oynadığını anımsatan Gülaç, sayının bu yıl arttığını aktardı.

Gülaç, "Elazığspor- Bandırmaspor maçında 2 bin 178 bilet satıldı. Maçı izleyen seyirci sayısı da 2 bindi. Bu hafta deplasmanda Adana Demirspor ile karşılacağız. 21 Ekim'de oynayacağımız maç için takımımız yarın Adana'ya hareket edecek. İnşallah orada iyi bir skorla döneriz." dedi.

Adana Demirspor maçının ardından kendi sahalarında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Gülaç, Yeni Malatyaspor maçı biletlerinin yarın satışa çıkacağını, kale arkası 4, maraton 7, kapalı tribün 15, tribünün ise 30 lira olacağını bildirdi.

Yorumlar