Elazığspor: 0 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı)

Stat: Elazığ AtatürkHakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Cem SatmanElazığspor: Ivesa, Özgür, Deniz Aslan, Pape Sow, Bilica, Çağlar, Mehmet Nas, Serdar Gürler, Serdar Özkan, Köksal, Deniz YılmazÇaykur Rizespor: Serkan, Koray, Viera, Oboabona, Ali.

Google Haberlere Abone ol
Elazığspor: 0 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı)

Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman
Elazığspor: Ivesa, Özgür, Deniz Aslan, Pape Sow, Bilica, Çağlar, Mehmet Nas, Serdar Gürler, Serdar Özkan, Köksal, Deniz Yılmaz
Çaykur Rizespor: Serkan, Koray, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Kıvanç, Slyvestre, Sercan, Hurşut, Cernat, Kweuke

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takım Elazığspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşıyor. Mücadelenin ilk yarısında iki takımın da çabası gol getirmedi ve devre 0-0 berabere tamamlandı.

Devre arasını biraz olsun rahat geçirmek isteyen iki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmezken, ev sahibi Elazığspor'da Sane cezalı, Görkem ise sakat olduğu için takımdaki yerini alamadı. Çaykur Rizespor'da ise eksik ve cezalı oyuncu yok.

7. dakikada gelişen Elazığspor atağında Serdar Gürler’in sol çapraza pasında Serdar Özkan topla buluştu, ceza sahası içine hareketlenen Serdar Gürler’e pasını çıkardı. Ancak kaleci Serkan daha erken davranarak Serdar Gürler’in ayaklarından topu alarak tehlikeyi önledi.

11. dakikada Çaykur Rizespor’dan Sercan ve Kweuke paslarla rakip ceza alanı önüne geldiler. Sercan’ın ceza yayı önüne çıkardığı topa Cernat sert ve düzgün vurdu, ancak meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı.

26. dakikada gelişen Elazığspor atağında Serdar Özkan’ın sol çaprazdan çizgiye inip içeriye çıkardığı topa Serdar Gürler yükselip kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

42. dakikada Çaykur Rizespor Cernat ile gole çok yaklaştı. Bu dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Cernat, ceza sahası sol köşesinden kaleye sert vurdu, ancak kaleci Ivesa meşin yuvarlağı üstten kornere tokatladı.

45+1. dakikada Çaykur Rizespor'dan Kıvanç'ın sağ çaprazdan ceza sahası köşesinden kaleye vurduğu sert şutta meşin yuvarlağı kaleci Ivesa güçlükle üstten kornere attı.

İlk yarının kalan süresinde de iki takımın çabası gol getirmeyince takımlar içeriye 0-0 berabere gitti.
CİHAN

Yorumlar