Elazığ'daki kritik maçta Passolig yok, tüm biletler satıldı

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki hafta kala kümede kalma mücadelesi veren Elazığspor ve lig ikinciliğini kovalayan Beşiktaş oldukça kritik bir mücadeleye çıkıyor. Elazığ'da isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici passolig uygulamasının...

Google Haberlere Abone ol
Elazığ'daki kritik maçta Passolig yok, tüm biletler satıldı

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki hafta kala kümede kalma mücadelesi veren Elazığspor ve lig ikinciliğini kovalayan Beşiktaş oldukça kritik bir mücadeleye çıkıyor. Elazığ'da isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici passolig uygulamasının bu maçta olmayacağını belirterek, tüm biletlerin satıldığını söyledi.

Elazığ Atatürk Stadı'nda bu akşam 19.00'da oynanacak ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çalacağı maçta iki takım da mutlak galibiyet peşinde. Ligde 58 puanla 3. sırada bulanan Beşiktaş, şampiyon Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle gidemeyeceği Şampiyonlar Ligi'ne ikinci olup direkt katılma hakkı elde etmek için Galatasaray ile yarış içerisinde bulunuyor.

Teknik direktör Okan Buruk'la iyi bir çıkış yakalayan Elazığspor ise 34 puanla 16. sırada bulunuyor. Ligden düşmesi kesinleşen Kayserispor ile Medical Park Antalyaspor'un ardından 3. takım olmamak için Gaziantepspor ve Kayseri Erciyesspor ile yarışıyor.

Karşılaşmanın olası bir beraberlikle sonuçlanması durumunda bile iki takım için de olumsuz bir durumun olacağı tahmini üzerinde duran Beşiktaş cephesi de Elazığspor cephesi de mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Bu nedenle de karşılaşmanın seyir zevki yüksek bir mücadele olması bekleniyor.

Beşiktaş'ta sakat olan Ersan Gülüm, Necip Uysal ve Escude forma giyemeyecek. Ev sahibi Elazığspor'da ise, kırmızı kart cezalısı Bilica, sakatlıkları devam eden Özgür, Ali ve Pape Habib Sow maçta yer almayacak.

TÜM BİLETLER SATILDI – PASSOLİG YOK

Elazığspor – Beşiktaş karşılaşması için 12 bin kişilik Elazığ Atatürk Stadı'nda tüm biletlerin satıldığı öğrenildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Passolig uygulamasının bu maçta uygulanmayacağı da öğrenildi.

Passolig uygulanmaya devam etmiş olsa dahi Elazığspor Kulübü bu maç için gerekli cezayı göze alıp, 2 hafta önce Galatasaray maçında yaşanan bilet sıkıntıları ve tribün boşlukları nedeniyle bu maç için Passolig uygulamasını rafa kaldırdı ve kendi biletlerini bastı. İsmini vermek istemeyen bir Elazığspor yöneticisi ise Beşiktaş maçı için bastırdıkları tüm biletlerin satıldığını, passolig uygulamasının Beşiktaş maçında uygulanmayacağını söyledi.

ÇEVRE İLLERDEN GELEN BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR BİLET BULAMIYOR

Ayrıca, Elazığ Atatürk Stadı'nda Beşiktaşlı taraftarların kendilerine ayrılan 860 kişilik tribünün biletlerini kısa zamanda tükettikleri öğrenildi.

Elazığ'a gelen Beşiktaş yöneticilerine ulaşan çevre illerden Elazığ'a gelen Beşiktaşlı taraftarlar bilet bulmaları için yardım istiyorlar. Birçok Beşiktaşlı taraftarın Elazığ'a gelmelerine rağmen bilet bulamadıklarını söyleyen siyah beyazlı yöneticiler de çaresizliklerini dile getirdiler.

CİHAN

Yorumlar