Ekrem Öztürk, bronz madalya için mindere çıkacak

Slovakya’nın Humenne bölgesinde start alan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası’nın ilk gününde mindere çıkan milli sporculardan Ekrem Öztürk, akşam seansında bronz madalya için güreşecek.Milli güreşçilerin üst düzey performansı...

Google Haberlere Abone ol
Ekrem Öztürk, bronz madalya için mindere çıkacak

Slovakya’nın Humenne bölgesinde start alan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası’nın ilk gününde mindere çıkan milli sporculardan Ekrem Öztürk, akşam seansında bronz madalya için güreşecek.

Milli güreşçilerin üst düzey performansı ile damga vurduğu Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası, Zimny Spor Salonu’nda başladı. Şampiyonanın birinci gününde ülkemizi temsil eden yıldız sporcular, minderden galibiyetle ayrılabilmek için kıyasıya bir mücadele sergilediler.

Sabah seansında ter döken sporculardan 50 kiloda Uğur Beytekin, 58 kiloda Murat Fırat, 63 kiloda Ali Kasım Taşdemir ve 100 kiloda Cemalettin Akbıyık, rakiplerine kaybederek finale yükselemediler.

54 kiloda karşısına çıkan rakiplerini tek tek mağlup eden milli güreşçi Ekrem Öztürk ise, akşam seansında bronz madalya için güreşmeye hak kazandı.

CİHAN

Yorumlar