"Eker I Run Team"e 3 madalya da Bozcaada Yarı Maratonu'ndan

Bozcaada'da gerçekleşen New Balance Bozcaada Koşusu'na katılan "Eker I Run Team", yaklaşık bin 700 sporcunun katıldığı dev organizasyonda 3 madalya aldı. Eker I Run Team'den Zeki Güneş genel klasmanda 3. olurken, Necat Hümmet kendi yaş grubunda...

Google Haberlere Abone ol
"Eker I Run Team"e 3 madalya da Bozcaada Yarı Maratonu'ndan

Bozcaada'da gerçekleşen New Balance Bozcaada Koşusu'na katılan "Eker I Run Team", yaklaşık bin 700 sporcunun katıldığı dev organizasyonda 3 madalya aldı. Eker I Run Team'den Zeki Güneş genel klasmanda 3. olurken, Necat Hümmet kendi yaş grubunda 1., Tayfun Carlı ise 2. oldu.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen New Balance Bozcaada 'Yarı Maratonu Koşusu' ve '10 K koşusu', bin 700 sporcuya ev sahipliği yaptı. Yurtiçi ve yurtdışından katılan sporculardan bayanlar 10 kilometre, erkekler de 20 kilometrelik parkurda mücadele etti. Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi'nde düzenlenen maraton ve koşuda "Eker I Run Team" yine büyük başarılara imza attı.

"Eker I Run Team", adaya renk katan yarışlarda 3 madalya almaya hak kazandı. Eker I Run Team'den Zeki Güneş genel klasmanda 3. olurken, Necat Hümmet kendi yaş grubunda 1., Tayfun carlı ise 2. oldu.

Eker sponsorluğundaki I Run Team takımı, ulusal çapta katıldığı 5 yarıştan da dereceler alarak büyük başarılara imza attı. Sene sonuna kadar 6 yarışa daha katılacak olan Eker I Run Team takımının bir sonraki yarışı ise Balıkesir'de olacak.

CİHAN

Yorumlar