Edremit 2. Çocuk Oyunları Finali'nde İstanbul'a gidecekler

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) ve Mendil Kapma Federasyonu (MKF)'nun düzenlediği Edremit 2.

Google Haberlere Abone ol
Edremit 2. Çocuk Oyunları Finali'nde İstanbul'a gidecekler

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) ve Mendil Kapma Federasyonu (MKF)'nun düzenlediği Edremit 2. Çocuk Oyunları Turnuvası 10 gündür Edremit Kapalı Spor Salonu'nda devam ediyordu.

Turnuva kapsamında mendil kapmaca, tombik oyunları ve 9 taş oyunları oynandı. Edremit Spor Salonu'nda 22 Nisan 2014'teki final karşılaşmasında Cumhuriyet İlköğretim Okulu'yla 75. Yıl İlköğretim öğrencileri arasında heyecanlı dakikalar yaşandı.

Tombik Oyunları ve 9 taş oyun finalinde 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri 1.liği göğüsleyerek İstanbul biletini hak etti. Seyircilerin tezahüratlarla coşturduğu finalde 75. Yıl İlköğretim Öğrencileri final karşılaşmasında zafere ulaşarak 1.liğin zevkini doyasıya yaşadılar.

23 Nisan Çocuk Bayramı Şenliği kapsamında düzenlenen 2. Çocuk Oyunları'nda, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'dan madalyalarını alan Öğrenciler Kupayı hep beraber havaya kaldırdıklarında hayallerinde İstanbul'da katılacakları Çocuk Oyunları vardı.

75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri yaşadıkları sevinci ''İstanbul'u merakla bekliyoruz, İstanbul 75'i beklesin geliyoruz, bu maçı kazandığımız için çok mutluyuz, rakibimiz Cumhuriyet çok güçlüydü, İstanbul'u çok merak ediyoruz, İstanbul bilsin ki çok güçlü bir takım bir takım var karşılarında.'' diyerek paylaştılar.

Edremit Belediye başkanı Kamil Saka 2. Çocuk Oyunları Finali için, ''Cıvıl cıvıl çocuklarımızla salonlarımız şenlendi, hakikaten çocuklarımız bayramı yaşamaya başladı hele böyle 23 Nisan gibi anlamlı bir günde olması daha fazla mutlu ediyor. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bunu daha fazla geliştirip, yaygın hale getirip gerekirse uluslararası boyuta taşımak suretiyle devam ettireceğimize inanıyorum.'' dedi.
CİHAN

Yorumlar