Edinson Cavani, Atletico Madrid'e!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin PSG forması giyen Cavani ile transfer görüşmesi yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Arjantinli teknik adamın, bu transfer için Arda Turan'ı gözden çıkarabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Edinson Cavani, Atletico Madrid'e!
Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin PSG forması giyen Cavani ile transfer görüşmesi yaptığı iddiası gündeme bomba benzeri düştü. Arjantinli teknik adamın, bu transfer için Arda Turan'ı gözden çıkarabileceği belirtiliyor.

Serie A ekiplerinden Napoli'den 2013 yılında 64 milyon euro bonservis bedeliyle PSG’ye transfer bulunan Edinson Cavani, Fransız basınının azami eleştirdiği adların başında geliyor. Uruguaylı yıldızın da takımda pek mesut bulunmadığı biliniyor. Bu gelişmelerin üstüne bugün, Fransız basını vasıtası ile ciddi bir iddia ortaya atıldı.

Fransa’nın en saygın gazetelerinden bir tanesi bulunan L’Equipe, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin Cavani ile telefonda bir görüşme gerçekleştirerek transferi konusunda bilgi aldığını öne sürdü. Bu konuşmayı takımdaki Uruguaylı Diego Godin’in ayarladığı belirtiliyor.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar