Eczacıbaşı VitrA’nın gözü Dörtlü Final’de

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Çek Cumhuriyeti temsilcisi Agel'i eleyerek 6'lı play-off turuna kalan Eczacıbaşı VitrA, gözünü Dörtlü Final'e dikti.

Google Haberlere Abone ol
Eczacıbaşı VitrA’nın gözü Dörtlü Final’de
Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Çek Cumhuriyeti mümessili Agel'i eleyerek 6'lı play-off turuna kalan Eczacıbaşı VitrA, gözünü Dörtlü Final'e dikti.

Eczacıbaşı VitrA Menajeri Nalan Ural, AA muhabirine yaptığı izahatda, takım şekilde Dörtlü Final’e kilitlendiklerini ve 6’lı play-off turundan da başarıyla çıkmak istediklerini söyledi.

İsviçre ekibi Volero ile Fransız temsilcisi Cannes’ın eşleşmesinden ati takımın 6’lı play-off turunda rakipleri olacağını hatırlatan Ural, 'Play-off turlarında oynayan bütün rakipler önemli. Bu turları geçebilmek önemli. Volero bizim kendi grubumuzdaydı.

Cannes da Avrupa tecrübesi yüksek bulunan bir takım. Hangisi gelirse gelsin, Dörtlü Final oynamak istiyorsak, rakibimizin kim olduğunun önemi yok. Çalışmalarımızın en önemli biçimde sürdüreceğiz. Hedef evvela Dörtlü Final, sonra orada başarı' ifadelerini kullandı.

Son dört takım arasına gene iki Türk takımının kalmasının yüksek ihtimal olduğuna izah eden Ural, 'Dünyanın en üst seviye oyuncuları Türkiye’de oynamayı tercih ediyor. Türkiye’de lig, dünya voleybolunun en üst seviyesinde. Bu sebeple de Dörtlü Final’de 2 Türk ekibinin olması normal karşılanır. Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi’ni elde eden ekibe de dünyanın en çok kulüp ekibi denilebilir' biçiminde konuştu.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar