DÜZELTME "Atletizm camiasının acı kaybı" başlıklı haberimizde yer alan "Hüseyin Sabri Manioğlu'nun cenazesinin, 21 Temmuz Perşembe günü" ifadesi "Hüseyin Sabri Manioğlu'nun cenazesinin, 14 Temmuz Perşembe günü" olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek

- Türkiye Atletizm Federasyonunun eski başkanlarından ve Galatasaray Kulübü üyelerinden Hüseyin Sabri Manioğlu vefat etti

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME
"Atletizm camiasının acı kaybı" başlıklı haberimizde yer alan "Hüseyin Sabri Manioğlu'nun cenazesinin, 21 Temmuz Perşembe günü" ifadesi "Hüseyin Sabri Manioğlu'nun cenazesinin, 14 Temmuz Perşembe günü" olarak düzeltilmiştir.
Haberimizi düzelterek

ANKARA (AA) - Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) eski başkanlarından ve Galatasaray Kulübü üyelerinden Hüseyin Sabri Manioğlu, hayatını kaybetti.

TAF'ın internet sitesinde yapılan açıklamaya göre Manioğlu, bu sabah, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Merhum için TAF'ın yanı sıra Galatasaray'ın internet sitesinde de taziye mesajı yayımlandı.

Galatasaray'ın 5114 numaralı üyesi olan ve bir dönem yönetim kurulu üyeliği de yapan Manioğlu'nun, 1992 yılında TAF başkanlığı görevinde bulunduğu belirtildi.

Hüseyin Sabri Manioğlu'nun cenazesinin, 14 Temmuz Perşembe günü İstanbul'daki Levent Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verileceği kaydedildi.

Yorumlar