Dünyaca ünlü yüzücü Inge De Bruijn, boğazın serin sularında yüzdü

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın onur konuğu Inge De Bruijn, yarın yapılacak yarışlar öncesi Kuruçeşme'de boğazın serin sularında yüzdü.     Samsung’un sponsorluğu altında yarın 26. düzenlenecek...

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü yüzücü Inge De Bruijn, boğazın serin sularında yüzdü

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın onur konuğu Inge De Bruijn, yarın yapılacak yarışlar öncesi Kuruçeşme'de boğazın serin sularında yüzdü.

    Samsung’un sponsorluğu altında yarın 26. düzenlenecek olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın hazırlıkları sürüyor. 8 Olimpiyat madalyası ve beş dünya şampiyonluğu bulunan Inge De Bruijn ise yarışın onur konuğu olarak İstanbul’da bulunuyor. Inge De Bruijn, yarın yapılacak olan yarış öncesi Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı sahilinde kendini boğazın serin sularına bıraktı. Bruijn’e Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ile Milli yüzücüler Hasan Emre Musluoğlu ve Deniz Eylül Kürklü’de eşlik etti.

    Olimpiyat Şampiyonu Inge De Bruijn, boğazdaki gösterisinin ardından açıklamalarda bulundu. Bruijn, "Boğazda yüzmek muazzamdı.. İlk başta soğuk olur diye endişelerim vardı ama su ılık ve çok güzeldi. Yüzmesi de çok zevkli idi. Yarın ki yarış için çok güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Türkiye'deki her deniz çok güzel. 1999'da Avrupa Şampiyonası için buraya geldiğimde 2 altın 1 gümüş madalya kazandım. Tatil içinde Türkiye'ye geliyorum ve orada ki denizlerde çok güzel." ifadelerini kullandı.

    Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, yarın Kanlıca'dan start alacak ve Kuruçeşme parkurunda sona erecek.

CİHAN

Yorumlar