Dünya Kupası için Samara’da inşa edilecek stadyumun konumu Putin’in hoşuna gitti

FIFA 2018 Dünya Kupası’nda yer alacak olan Samara kentinde yeni stadyumun inşaatı için temel atma töreni yapıldı. Törene katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, stadyumun inşa edileceği konumu beğendiğini söyledi.2018 Dünya Kupası’na...

Google Haberlere Abone ol
Dünya Kupası için Samara’da inşa edilecek stadyumun konumu Putin’in hoşuna gitti

FIFA 2018 Dünya Kupası’nda yer alacak olan Samara kentinde yeni stadyumun inşaatı için temel atma töreni yapıldı. Törene katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, stadyumun inşa edileceği konumu beğendiğini söyledi.

2018 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Rusya’da hazırlıklar başladı. Maçların yapılacağı Samara kentinde yeni stadyum inşaatı dün yapılan temel atma töreniyle başladı. Törene gelen Putin, "Çok uygun ve iyi yer seçilmiş." dedi.

Ayrıca Ekaterinburg, Volgograd, Rostov, Nijnıy-Novgorod, Saransk ve Kaliningrad şehirlerinde inşaatı devam etmekte olan stat ve bağlantı yollarının maketlerinin sunumu yapıldı.

2018 Dünya Kupası maçları Rusya’nın başta Moskova olmak üzere St. Petersburg, Kaliningrad, Nijnıy-Novgorod, Kazan, Samara, Saransk, Volgograd, Rostov, Sochi ve Ekaterinburg şehirlerinde oynanacak.

CİHAN

Yorumlar