Drogba: Yine olsa yine yaparım

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan ve 2-0 kazandıkları maçta oyundan çıkarken verdiği "Mandela mesajı" nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Didier Drogba, "Yine olsa yine yaparım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Drogba: Yine olsa yine yaparım

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan ve 2-0 kazandıkları maçta oyundan çıkarken verdiği "Mandela mesajı" nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Didier Drogba, "Yine olsa yine yaparım" dedi. Fildişi Sahilli yıldız açıklamasını sosyal medyadan yapmayı tercih etti.

Galatasaray'ın Elazığspor ile oynadığı maçta formasının altına giydiği tişörtle Nelson Mendela'yı anan Dider Drogba, Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da bu duruma tepki gösterdiği basına yansımıştı. Fildişi Sahilli yıldız, Avrupa basınında da geniş yer bulan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından "Yine olsa yine yaparım" mesajını yayınlayan Drogba, Nelson Mandela ile olan bir fotoğrafını paylaştı.

Mandela'yı anmaktan pişman olmadığını dile getiren yıldız futbolcu, "Sizin bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Üzgünüm ki, ben bu hareketi tekrar tekrar yapacağım. Politik görüşler yüzünden değil. Bu adam beni, bir ülkeyi, bir kıtayı, dünyayı etkiledi. Tekrar teşekkürler Madiba" ifadelerini kullandı.

Didier Drogba ile birlikte takım arkadaşı Emmanuel Eboue de Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.
CİHAN

Yorumlar