Douglas Costa Chelsea'yi istiyor

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Douglas Costa, takımdan ayrılma zamanının geldiğini ve Mourinho'nun takımı Chelsea'da oynamak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Douglas Costa Chelsea'yi istiyor
Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Douglas Costa, takımdan ayrılma zamanının geldiğini ve Mourinho'nun ekibi Chelsea'da oynamak istediğini söyledi.

Mircea Lucescu'nun, 2010 yılında Gremio'dan 8 milyon Euro bedelle Shakhtar Donetsk'e kazandırdığı ve gösterdiği performansla Avrupa takımlarının dikkatini çeken Douglas Costa, istikbal hedefleri ile alakalı konuştu.

2010 yılında Ukrayna Ligi'ne transfer olduğunda, ''Hayatım boyunca Shakhtar'da kalamam. 1 ve ya 2 sene olabilir'' ifadelerini kullanan lakin 5 yıldır Ukrayna Ligi'nde forma giyen Costa, bundan sonra uçurum zamanının geldiğini söyledi.

Devre arası transferinde Chelsea ve Manchester United'dan transfer teklifleri alan, lakin yüksek bonservis itibarı ile Ada şeklini tutamayan Costa, Shaktar CEO'su Sergey Palkin ve Mircea Lucescu'yla konuştuğunu ve yaz devrinde takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

24 yaşındaki orta piyasa oyuncusu, ''Chelsea'da oynama düşüncesi fazla aşırı hoşuma gidiyor. Willian fazla aşırı yakın arkadaşım fakat tek neden onun orada oynaması değil. Orada istediğim başarıları kazanabilirim. Çünkü Mourinho bu şeklinde biriyle her şeyi kazanabilirsiniz'' dedi.

Lucescu bu şeklinde müthiş bir antrenörle de çalıştığını, kendisine kazandırdıkları için ona minnettar olduğunu anlatım eden Costa, ''Şimdi yeni bir şeyler tecrübe zamanı. Mourinho da tam buna uyuyor. O kazanmak için savaşmasını iyi biliyor'' diye konuştu.

Bu sezon Shakhtar Donetsk ile müşterek bütün kupalarda 22 maçta forma giyen Costa, 3 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Yaz transfer zamanının enfazla tyükselişılacak oyuncuları içinde olacak Douglas Costa'nın, 50 milyon Euro suları bir bedelle Ada'nın şeklini tutması bekleniyor.

Tolga Kaplan

Kaynak: FANATİK

Yorumlar