Doping ve uyuşturucunun zararları Çorum'da anlatıldı

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu'nun (DUMESF) organize ettiği konferans Çorum'da yapıldı. Konuşmacılar, ilk ve ortaokul talebelerine doping ve uyuşturucunun zararlarını anlattı.Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular...

Google Haberlere Abone ol
Doping ve uyuşturucunun zararları Çorum'da anlatıldı

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu'nun (DUMESF) organize ettiği konferans Çorum'da yapıldı. Konuşmacılar, ilk ve ortaokul talebelerine doping ve uyuşturucunun zararlarını anlattı.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF), Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, Hankido, Kumdo, Hankumdo, Kunmudo, Sunmudo spor branşları Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Çorum İl Başkanı Yusuf Kenan Biçer'in katılımı ile Çorum ilinde "Uyuşturucu = Doping konferansı" gerçekleştirdi.

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulu'nda düzenlenen konferanslara, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Okul Müdürü Haydar Deveci, Müdür Yardımcısı Arif Aksoy ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Okul Müdürü Aziz Usta, Müdür Yardımcısı Fikret Metin ile yaklaşık 450 öğrenci katıldılar.

ILICAK: TÜM ÇABAMIZ 'TEMİZ SPOR VE TEMİZ GELECEK' İÇİN

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Çorum'a gelerek iki okulda seminer verdi. Ilıcak, bu branşın il temsilciliği görevine atanan Kenan Biçer, antrenörler Hasan Çalışkan ve Şahin Güler ile bir de basın toplantısı düzenledi.

Federasyon Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, tek hedeflerinin uyuşturucu ve dopingden uzak sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek, federasyon olarak bu konuda çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Çorum'da sporun bir çok branşında aktif çalışmalar yapıldığını çok iyi bildiğini belirten Ilıcak, Kenan Biçer'i il temsilcisi olarak atadıklarını ayrıca Hasan Çalışkan ve Şahin Güler gibi sporun hizmetinde olmuş antrenörlerle birlikte çalışmalarının süreceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Federasyon Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Kenan Biçer'in il temsilciliği belgesi ve teşekkür belgesini verirken, Biçer de Başkan Ilıcak'a Çorum'u ziyarettinden dolayı teşekkür belgesi verdi. Başkan Ilıcak ayrıca Şahin Güler, Hasan Çalışkan'a spora hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Başkan Kaya Muzaffer Ilıcak daha sonra Hattuşaş ve Boğazkale'yi gezdi. İl temsilciliği görevine atanan Kenan Biçer, Başkan Ilıcak'ın önümüzdeki günlerde farklı okullarda ve kurumlarda seminerler vermek üzere yeniden Çorum'a geleceğini belirterek amaçlarının 'Temiz spor, temiz nesil' olgusunu yer branşa yerleştirmek olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar