Doğuş ve Furkan, bronz madalya için mindere çıkacak

Genç milli güreşçilerin kazandıkları madalyalar ve kupalar ile damga vurduğu Avrupa Şampiyonası’nın 5. gününde boy gösteren grekoromen sporculardan Doğuş Ayazcı ve Furkan Bayrak, akşam seansında bronz madalya için mindere çıkacak.Polonya’nın...

Google Haberlere Abone ol
Doğuş ve Furkan, bronz madalya için mindere çıkacak

Genç milli güreşçilerin kazandıkları madalyalar ve kupalar ile damga vurduğu Avrupa Şampiyonası’nın 5. gününde boy gösteren grekoromen sporculardan Doğuş Ayazcı ve Furkan Bayrak, akşam seansında bronz madalya için mindere çıkacak.

Polonya’nın Katoviçe şehrinde devam eden Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası, grekoromen milli güreşçilerinin mücadelesiyle devam ediyor. Şampiyonanın beşinci gününde boy gösteren Genç Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı sporcuları, sergiledikleri performansla final çıkaramazken akşam seansında Avrupa 3.’lüğü için iki güreşçi mindere çıkacak.

DOĞUŞ VE FURKAN BRONZ MADALYAYA BİLENİYOR

50 kiloda milli mayo giyen genç pehlivan Doğuş Ayazcı, repesaj müsabakasında Macar sporcu Jozsef Andrasi’yi 9-0’lık skorla ve teknik üstünlükle mağlup ederek akşam seansında bronz madalya için mücadele etmeye hak kazandı.

74 kiloda ülkemizi temsil eden genç güreşçi Furkan Bayrak, repesaj mücadelesinde Hırvat sporcu Filip Sacic’i 8-0’lık skorla dize getirdi. Teknik üstünlükle minderden galibiyetle ayrılan Bayrak, akşam seansında bronz madalya için güreşecek.

Rakiplerine karşı kora kor bir mücadele sergilemesine rağmen 96 kilo repesaj maçında şanssız bir şekilde mağlup olan milli güreşçi Fatih Başköy, şampiyonaya veda etti.

Avrupa Şampiyonası’na talihsiz bir şekilde başlayan genç güreşçi Ahmet Uçar ise, 60 kilo ilk tur müsabakasında rakibine üstünlük sağlamasına rağmen yaşadığı sakatlık sonucunda maçı bırakmak zorunda kaldı. Milli güreşçi Uçar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak müşaade altına alındı.

Avrupa Şampiyonası’nın 5. gün akşam seansı müsabakaları, TSİ 19.00’da start alacak.

CİHAN

Yorumlar