Diyarbakır'dan gelen minik taraftarlar, Trabzonspor'u ziyaret etti

Süper Lig’in 33. haftasında yarı akşam oynanacak Galatasaray maçını izlemek için Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Bağacık köyünden gelen Trabzonspor taraftarı 15 ilkokul öğrencisi, bordo-mavili kulübü ziyaret etti. İlk olarak...

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır'dan gelen minik taraftarlar, Trabzonspor'u ziyaret etti

Süper Lig’in 33. haftasında yarı akşam oynanacak Galatasaray maçını izlemek için Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Bağacık köyünden gelen Trabzonspor taraftarı 15 ilkokul öğrencisi, bordo-mavili kulübü ziyaret etti.

İlk olarak Trabzonspor’u antrenman öncesi ziyaret eden minik öğrenciler, hayranı oldukları futbolcularla bir araya geldi. Gönül verdikleri formaları giyen futbolcularla bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler, bir süre futbolcularla sohbet etti. Futbolcular da minik taraftarlara çeşitli hediyeler verdi.

Diyarbakırlı minik taraftarlar daha sonra kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek, uzun süre sohbet etti. Başkan Hacıosmanoğlu da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Misafir öğrenciler, yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak Trabzonspor – Galatasaray maçını seyrettikten sonra memleketlerine dönecek.

CİHAN

Yorumlar