Dimitris Itoudis: Banvit ailesini ve oyuncularımı tebrik ediyorum

Galatasaray Liv Hospital'a 5 maçlık seri sonunda 3-1 yenilerek elenen Banvit'te Başantrenör Dimitris Itoudis, Banvit ailesini ve oyuncularını tebrik etti. Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final dördüncü maçında Galatasaray Liv Hospital'e 73-66...

Google Haberlere Abone ol
Dimitris Itoudis: Banvit ailesini ve oyuncularımı tebrik ediyorum

Galatasaray Liv Hospital'a 5 maçlık seri sonunda 3-1 yenilerek elenen Banvit'te Başantrenör Dimitris Itoudis, Banvit ailesini ve oyuncularını tebrik etti.

Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final dördüncü maçında Galatasaray Liv Hospital'e 73-66 yenilerek finale çıkma şansını kaçıran Banvit'te başantrenör Dimitris Itoudis, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Itoudis, şöyle konuştu:

"İlk olarak Galatasaray Liv Hospital’i tebrik ediyorum. Birbirinden çok farklı iki devre izledik. İlk yarıda oyunu domine ettik. Onların hücumlarını durdurduk. Bu şekilde 14 sayılık fark oluşturduk. Banvit’in daha fazla saygıyı hak ettiğimizi düşünüyorum. Kimseden destek ya da ekstra bir şey beklemiyoruz. Böylesine kafa kafaya giden maçta ikinci yarıda iki serbest atış kullandık.

Galatasaray Liv Hospital iyi oynadı, onları tebrik ediyorum. Vurgulamak istediğim nokta haricinde rakibimize saygı duyuyorum. Fiziksel olarak temasın bu kadar yoğun olduğu serinin son iki maçında onlar 40 serbest atış kullanırken, biz 19 serbest atış kullandık. İnsanların bunları tekrar analiz etmesi gerek. Serinin ilk maçında çok kötü oynadık. Serinin içinde kalmayı başardık ama sonunda elendik.

Banvit ailesine, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bugün başkanın doğum günüydü, ona bir hediye vermek istedik. Staff ekibimiz, menajerlerimiz, sağlık ekibimiz hepsi çok değerli. Banvit, Türk basketbolu için önemli bir takım."

Banvit oyuncusu Erkan Veyseloğlu ise "İlk yarısını çok iyi oynadığımız bir maçtı. Seyirciyi de dahil ederek üçlüklerle momentumu yakaladılar. İyi oyunumuzu ve savunmamızı bütün maça yaysaydık durum daha farklı olurdu. Bence son yılların en iyi yarı final serisiydi. Kaybeden tarafın alkışlanacağı bir seri oldu. Hedefimiz bu değildi, maalesef kaybettik. Maalesef Bandırma’daki ilk kaybettiğimiz maç seriyi kaybetmemize neden oldu." dedi.

CİHAN

Yorumlar