Dimitrios Itoudis: Serinin diğer maçına kazanmak için geleceğiz

Banvit Başantrenörü Dimitrios Itoudis, Cuma günü serinin dördüncü maçında kazanmak için geleceklerini söyledi.Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında Banvit, Galatasaray Liv Hospital ile karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi...

Google Haberlere Abone ol
Dimitrios Itoudis: Serinin diğer maçına kazanmak için geleceğiz

Banvit Başantrenörü Dimitrios Itoudis, Cuma günü serinin dördüncü maçında kazanmak için geleceklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında Banvit, Galatasaray Liv Hospital ile karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleden sarı-kırmızılılar 76-71 galip ayrıldı ve seride 2-1 öne geçti. Karşılaşmayı kaybeden Banvit'te başantrenör Dimitrios Itoudis, çok heyecanlı bir maç olduğunu ifade ederek, "İnişler, çıkışlar çok oldu. Kafa kafaya gitti. Ama hücumda yaptığımız basit hatalar ve top kayıpları ile onlara fazla şans verdik. Yetenekli oyunculara karşı bu tarz hataların yapılmaması lazım. Bu hatalarımıza çalışıp bir sonraki maça kazanmak için geleceğiz." diye konuştu.

Banvit oyuncusu Ermal Kurtoğlu ise serinin devam ettiğini ve cuma günü oynayacakları karşılaşmanın kendileri adına bir final olacağını kaydetti. Kurtoğlu, karşılaşmayı ise aptalca yaptıkları top kayıpları yüzünden kaybettiklerini belirtti.

CİHAN

Yorumlar