Diego Ribas transferin en çok konuşulan oyuncusu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas İstanbul'a gelmek için gün sayarken, bu dönemde transferin en çok konuşulan oyuncusu oldu.Haziran ayında yazılı basında çıkan transfer haberleri içinde en çok Brezilyalı Diego Ribas’ın adının...

Google Haberlere Abone ol
Diego Ribas transferin en çok konuşulan oyuncusu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas İstanbul'a gelmek için gün sayarken, bu dönemde transferin en çok konuşulan oyuncusu oldu.

Haziran ayında yazılı basında çıkan transfer haberleri içinde en çok Brezilyalı Diego Ribas’ın adının yer aldığı ortaya çıktı. Interpress’in yaptığı araştırmada, Fenerbahçe’nin transfer döneminin başında ön anlaşma yaptığı Atletico Madrid’in orta saha oyuncusu Diego Ribas, toplam 1.247 habere konu olduğu belirlendi.

Transferde en çok gündeme gelen ikinci futbolcu ise toplam 515 haber ile milli takım ve Trabzonspor’un başarılı sağ açığı Olcan Adın olurken, üçüncü sırada ise geçtiğimiz yıl Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan Gökhan Töre’nin 472 haberle yer altığı tespit edildi.

Geçtiğimiz ay transferi en çok konuşulan futbolcular sıralamasında Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Emanuel Emenike toplam 459 haberle dördüncü sırada yer alırken, Fenerbahçe’den Roma’ya kiralık olarak gitmesi kesinleşen genç oyuncu Salih Uçan’ın da 435 haberle beşinci sırada olduğu görüldü.

Yapılan aynı araştırmada, ayın en çok konuşulan sporcuları listesinde, 350 haberi aşan diğer futbolcular ise; adı sık sık Beşiktaş ile anılan Lanzini ve Kostas Mitroglou ile Mevlüt Erdinç ve Tarık Çamdal’ın olduğu belirlendi.

CİHAN

Yorumlar