Diego Ribas, Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzaladı

Fenerbahçe Kulübü, Diego Ribas ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe Stadı'nda düzenlenen imza törenine Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte Brezilyalı futbolcu da katıldı.İmza töreni sırasında basın mensuplarına açıklamalarda...

Google Haberlere Abone ol
Diego Ribas, Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzaladı

Fenerbahçe Kulübü, Diego Ribas ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe Stadı'nda düzenlenen imza törenine Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte Brezilyalı futbolcu da katıldı.

İmza töreni sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Diego Ribas'ı 2009 yılında tranfser etmeyi düşündüklerini ancak o zaman maliyetler nedeniyle tranfserin gerçekleşmediğini belirterek, "Bugün daha önce anlaşmaya vardığımızı Diego Ribas transferini resmiyete döktük. 2009 yılında ailesi buraya gelip bizimle görüşmüştü. Fakat maliyetler nedeniyle olmadı. Bu transfer 5 yıl sonra gerçekleşti. Diego'yu anlatmaya gerek yok. Fenerbahçe'ye katkı yapacağını bekliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. 3 yıllık mukavele yaptık. Uzun yıllar bize hizmet eder. Kendisine hoş geldin." diye konuştu.

İmza töreni sırasında isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma ile poz veren Diego Ribas da "Bu transfer için herkese çok teşekkür ediyorum. Daha önce de Fenerbahçe ile kontağımız olmuştu. O zaman bu transfer gerçekleşmemişti. Burada olduğum için mutluyum." dedi.

CİHAN

Yorumlar