Dev kapışmaya 1 gün var

Ateş hattından bir an önce uzaklaşmak isteyen Çaykur Rizespor'la Sivasspor'un maçı haftaya damga vuracak. İşte zorlu mücadele öncesi takımlarda son durum.

Google Haberlere Abone ol
Dev kapışmaya 1 gün var
Ateş hattından bir an önce uzaklaşmak arzulayan Çaykur Rizespor'la Sivasspor'un maçı haftaya damga vuracak. İşte zorlu savaş öncesi takımlarda son durum.

Ateş hattından bir an öncelikle uzaklaşmak arzulayan Çaykur Rizespor’la Sivasspor’un maçı haftaya damga vuracak. İşte zorlu savaş öncesi takımlarda son durum.

Rize'nin kozu Obraniak

Evinde Sivas’ı devirip, sıralamada rakibinin üstüne çıkmak arzulayan 22 puanlı Rizespor’da çalışmalar son hız sürüyor. Yeşil-Mavililer’in hocası Hikmet Karaman takımını bu maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Tecrübeli hocanın bu kritik maçtaki kozu ise dönem içinde kadroya gelen Ludovic Obraniak... Polonyalı yıldız, bilhassa dünkü idmanda attığı milimetrik paslar ve tesirli şutlarla göz doldurdu. Karaman, bütün saldırı planlarını onun üstüne yapıyor. Kanatlarda Sercan ve Eren’i oynatıp Cicinho’nun çıkışlarını engellemeyi planlayan profesyonel teknik adam, forvet Kweuke’yle de yakından ilgileniyor. Aatif’i etkisiz bir duruma getirme görevi ise kaptan Kıvanç’ın olacak.

Aatif'e 'vur' emri

Sivasspor, Süper Lig’de 3 haftadır maç kazanamıyor. Galatasaray’a yenilen, Gençler’le berabere kalan ve Beşiktaş’a kaybeden Yiğidolar’da takımın en ciddi saldırı silahı Aatif’in azalma gösteren performansı teknik direktör Sergen Yalçın’ı Rize deplasmanı öncesi harekete geçirdi. Genç hoca, bu 3 maçlık periyotta rakip kaleyi sadece 7 kere yoklayan Aatif’in Rize’de şut yüzdesini artırmasını istedi. Forvette de Utaka’yı 11’de oynatmayı planlayan Sergen Yalçın, rakibin 7 asistli yıldızı Eren Albayrak’a da hususi tedbir almaya hazırlanıyor. Sol kanadın tesirli adı Eren’in çıkışlarını durdurmak arzulayan Yalçın’ın, tıpkı kanatta vazife oluşturan Burhan’dan çoklukla Cicinho’ya yardıma gelmesi konusu için uyarıda olduğu öğrenildi. Yiğidolar, bugün yapacağı basına kapalı idmanın arkasından Rize’ye devinim edecek.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar