Derbi öncesi Fenerbahçe'ye müjde!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Şükrü Saracoğlu Stadı bu sezon ilk kez tamamen dolacak.

Google Haberlere Abone ol
Derbi öncesi Fenerbahçe'ye müjde!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Şükrü Saracoğlu Stadı bu sezon ilk defa yüzde yüz dolacak. Sarı-lacivertli taraftarlar şimdiden istikbal hafta oynanacak dev maçı yerinde izlemek için harekete geçti. Derneklerin, Trabzonspor maçına oranla çok çok yüksek sayıda bilet istek ettikleri, bir takım taraftarların da öncelikli bilet satın almak hesabına kulübe Temsilci Üye oldukları belirlendi.

Fenerbahçeli taraftarlar, ezeli rakip Galatasaray ile istikbal hafta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak dev maçta bu sezon ilk defa tribünleri yüzde yüz dolduracak.

Sezon başından beri taraftarı tribüne çekmekte sorun yaşayan sarı-lacivertlilerin, 23. haftadaki derbiyi kapalı gişe oynaması bekleniyor. 23 bin tane kombine kart satışı oluşturan sarı-lacivertli yönetime, Okul Açık tribünü için yüksek sayıda bilet talebi geldiği belirlendi. GFB ile yaşanan gerginlik sebebi ile bu tribüne sezon başından beri bilet satışı yapılmıyordu.

Sarı-lacivertli yönetim, bilet satışını bu maç için gündeminde tutsa da buna lazım kalmayacak bu şeklinde duruyor. Bu tribüne giriş hakkı olan cemiyetler başta olmak üzere birçok kongre üyesi şimdiden bilet talebinde bulunmaya başladı.

Okul Açık belirsiz

İki hafta önce oynanan Trabzonspor maçı için 50 bilet talebinde olan bir dernek, Galatasaray maçı bu sefer için 300 bilet istek etti. Derneklerin, Trabzonspor maçına oranla çok çok daha birçok bilet istedikleri ve bu durumun yönetimin yüzünü güldürdüğü söylendi.

Ayrıca bir derneğe bağlı olmayan taraftarlar da Galatasaray derbisine girebilmek için değişik yöntemler deniyor. Bunun için de kulübe mümessil organ şekilde bilet bulma çabasına girişen çok birçok şahıs var. Bilindiği bu şeklinde Fenerbahçe’de mümessil üyelerin bilet almada önceliği bulunuyor. Okul Açık tribünü için şimdiden bu kadar istek gelmesi öteki tribünlerin de iri ihtimalle dolacağı anlamına geliyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar