Denizlispor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları

- Denizlispor Teknik Direktörü Dervent: "Seyircimizin önünde iyi futbol, iyi mücadele ve üç puanla haftayı tamamlamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Denizlispor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, iyi futbol, iyi mücadele ve üç puanla haftayı tamamlamak istediklerini söyledi.

Yeşil-siyahlı takım, ligin 3. haftasında Yeni Malatyaspor ile 10 Eylül'de yapacağı maçın hazırlıklarına Denizli Atatürk Stadı'nda devam etti. Teknik direktör Dervent yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri, koşu ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Dervent, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu, geçmiş sezonlarda bunun yaşandığını belirtti.

Her takımın deplasmana puan almak için geleceğini ifade eden Dervent, şunları söyledi:

"Hedefimiz, değil bir puan, yarım puan bile vermemek olacak. Seyircimizin önünde iyi futbol, iyi mücadele ve üç puanla haftayı tamamlamak istiyoruz. Bayram öncesi bir bayram yapmak istiyoruz. Tüm futbolcularımın yaptıkları fedakarlıkları sahada bırakmayacaklarını biliyorum. Puan aslanın ağzında değil, midesindedir. Midesinden almak için canla başla çalışacağız, mücadele edeceğiz. İyi futbol oynayıp seyircimizi mutlu etmek istiyoruz. İyi bir sonuçla da ayrılmak istiyoruz."

Transfer sezonunun son gününde kadroya katılan Anıl Taşdemir ve Andaç Güleryüz'ün durumlarının sorulmasını üzerine Dervent, "Günden güne iyiye gidiyorlar. Ekstra antrenmanlar yapıyorlar ama takımla oyuna çıkmaları için zamana ihtiyaç var. Bu haftaki maça hazır olmaları zor." ifadesini kullandı.


- Eski futbolculara 571 bin avro ödeme yapılacak


Geçen sezon yeşil-siyahlı formayı giyen Anmar Almubaraki ve Leozinho'nun (Leandro Sales de Santana), alacakları için FIFA'ya yaptığı başvurunun ardından Denizlispor'un iki futbolcuya 571 bin avro ödeyeceği açıklandı.

Kulüp başkanı Süleyman Urkay, önceki yönetimin Almubaraki'ye 36 bin, Leozinho'ya 51 bin avro ödeyerek, sözleşmeleri karşılıklı feshedebilecekken bunun yapılmadığını belirterek, "Toplam 87 bin avro'luk ödeme bugün 571 bin avro olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda sürekli büyük sıkıntılar yaşıyoruz." şeklinde konuştu.


Yorumlar