Denizlispor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

- Teknik direktör Tandoğan: "Hedefimiz, oynayacağımız deplasman maçından galibiyetle dönmek"

Google Haberlere Abone ol
Denizlispor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın Denizli'deki hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ligin 11. haftasında 20 Kasım Pazar günü Şanlıurfaspor ile karşılaşacak yeşil-siyahlılar, Denizli Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla Denizli'deki hazırlıklarını bitirdi.

Takımın bu gece yola çıkarak yarın sabah saatlerinde Şanlıurfa'da olacağı, cumartesi günü yapılacak antrenmanın ardından maç saatini bekleyeceği bildirildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim açımızdan oyuncularımın verdiği reaksiyon çok önemliydi. Tüm isteklerimizi, arzularımızı sahaya, idmana yansıttılar. Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Tabi deplasmanın her zaman zor olduğunu biliyoruz. Rakibimizin de oyuncu kalitesi belli. Ama biz sahada kendi isteğimizi, kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Hedefimiz, oynayacağımız deplasman maçından galibiyetle dönmek."

Yorumlar