Denizlispor'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları

- Sportif direktör Tandoğan: "Hem silinen puanlarımızın telafisi hem de planlarımızdan şaşmamak adına Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

Google Haberlere Abone ol
Denizlispor'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları


DENİZLİ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 3. Lig takımı Kemerspor 2003'ü 2-1 yenerek 3. tura yükselen Denizlispor, TFF 1. Lig'in 5. haftasında 25 Eylül Pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Selahattin Dervent yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

Denizlispor Sportif Direktörü Ali Tandoğan, basın mensuplarına açıklamada bulunarak, Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Denizlili futbolseverlerin destekleriyle sahadan galip ayrılacaklarına inandığını aktaran Tandoğan, taraftarları takımın yanında olmaya davet etti.

Eski dönemlerden kalan borçlar nedeniyle takımın 3 puanının silinmesinin hedeflerini değiştirmeyeceğini dile getiren Ali Tandoğan, şunları kaydetti:

"Ligimiz çok zor bir lig, hem şampiyonluk hem de play-off'lara katılabilmek için kıyasıya bir mücadele var. Biz de play-off hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üç puanımızın silinmesi ile daha zorlu bir sürece girdik. Hem silinen puanlarımızın telafisi hem de planlarımızdan şaşmamak adına bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz."

Yorumlar