Denizlispor Teknik Direktörü Dervent:

- "(Sivasspor maçı) İki dört puanlı takımın maçı olacak. Puansız dönmek istemiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Denizlispor Teknik Direktörü Dervent:


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, Sivasspor ile hafta sonunda oynayacakları maçın zorlu geçeceğini söyledi.

Yeşil-siyahlı takım, ligin 4. haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde devam etti. Teknik direktör Dervent yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma ve koşu hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir deplasmana gideceklerini, Süper Lig kadrosunu yüzde 80 koruyan Sivasspor'un ligin önemli takımlarından biri olduğunu belirtti.

Sivasspor'un aynı zamanda yeni aldığı oyuncuların da tecrübeli olduğunun altını çizen Dervent, şöyle konuştu:

"Ligin ilk üç haftasına bakarsanız onlar da bizim gibi 4 puanda. İki dört puanlı takımın maçı olacak. Puansız dönmek istemiyoruz. Kendi oyunumuzu, taktik anlayışımızı rakibe karşı kabul ettirebilirsek, oyunun inisiyatifi her şekilde 90 dakika bizde kalırsa, bu inisiyatifi kullanabilirsek üç puanla dönmemiz hiç kimse için sürpriz olmasın. Denizlispor potansiyeli olan bir takım. Bu potansiyelin ortaya çıkması için zamana ihtiyacı var. Futbolcu arkadaşlarım ve bizler, bu potansiyelin bir an önce ortaya çıkması için gayretli davranıyoruz. Planlı, düzenli, ciddi çalışmalar yapıyoruz. Tek arzumuz, bu süreyi mümkün olduğu kadar kısaltmak."

Takım olarak, moral ve motivasyon açısından maça hazır olduklarını dile getiren Dervent, "Ligin ilk haftaları olmasına rağmen üst sıralarda bulunmak istiyoruz. Yani oradan gelebilecek bir üç puan, bizi daha yukarılara taşıyacaktır." ifadesini kullandı.

Antrenmanı, kulüp başkanı Süleyman Urkay ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.


Yorumlar