Denizlispor Sportif Direktörü Tandoğan:

- "Bu sezon amacımız ligi en iyi yerde bitirmek" - "Yeni bir takımız, geç başlayan bir hazırlık sürecimiz var. Belki forvet ve orta sahaya takviye yapabiliriz"

Google Haberlere Abone ol
Denizlispor Sportif Direktörü Tandoğan:


AFYONKARAHİSAR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un sportif direktörü Ali Tandoğan, bu sezon ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıkların sürdüren Denizlispor, özel maçlar ve antrenmanlarla kondisyon depoluyor.

Sportif direktör Ali Tandoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün yönetim kurulu seçimlerinin gecikmesinden dolayı çalışmalara en geç başlayan takım olduklarını söyledi.

Tandoğan, yeni sezon hedefleriyle ilgili olarak, "Bu sezon amacımız ligi en iyi yerde bitirerek, gelecek sezona daha iddialı hazırlanmak. Yeni bir takımız, geç başlayan bir hazırlık sürecimiz var. Belki forvet ve orta sahaya takviye yapabiliriz." dedi.

Çalışmalara geç başlamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirten Tandoğan, "Bu açığımızı kapatıp, sezonun ilk maçına hazır olmak istiyoruz. Hazırlık maçları yapacağız. Rakiplerimiz bize göre lige daha hazır girecek. En iyi şekilde hazırlanarak lige başlamak amacındayız. Önümüzde bir milli maç arası var, bu arayı da iyi kullanmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar