Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy istifa etti

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy yaptığı yazılı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Özsoy açıklmasında kulübün içinde bulunduğu zor durumdan dolayı istifa ettiğini açıkladı. Kulübün önünü açmak...

Google Haberlere Abone ol
Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy istifa etti

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy yaptığı yazılı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Özsoy açıklmasında kulübün içinde bulunduğu zor durumdan dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldığını belirten Özsoy, "Tekden Denizlispor'un geleceğini düşündüğüm için böyle bir karar aldım." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Geride bıraktığımız sezonun 8. haftasında ve 5 puanla takımımızı devraldık. Takımı kurtarmak adına yönetim kurulumuz olarak elimizden geleni yaptık. Zor durumdaki takımımıza maddi güçlükler çekerek ve ligde tutarak zor bir görevi büyük bir başarıyla tamamladık. Görevimi başarıyla tamamlamanın huzuru içindeyim.

Kulübün içindeki maddi sıkıntıları bizim üstesinden tek başımıza gelemeyeceğimiz bilinmelidir. Çok sevdiğim Denizlispor'un önünü açmak için görevimden istifa ediyorum. Denizlispor'un kurtuluş savaşında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Büyük Şehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Milletvekillerimize Denizlispor ailesi adına sonsuz teşekkür ediyorum."

CİHAN

Yorumlar