Denizli'nin rahatsızlandığı için Lenkaran maçlara Oğuz Çetin yönetiminde çıkıyor

Sezonun ikinci yarısında Azerbaycan Premier ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğüne getirilen Mustafa Denizli son üç haftadır takımını yalnız bırakıyor. Konuya ilişkin Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) açıklamalarda bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Denizli'nin rahatsızlandığı için Lenkaran maçlara Oğuz Çetin yönetiminde çıkıyor

Sezonun ikinci yarısında Azerbaycan Premier ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğüne getirilen Mustafa Denizli son üç haftadır takımını yalnız bırakıyor.

Konuya ilişkin Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) açıklamalarda bulunan kulubün basın sözcüsü Hüseyin Cebrayiloğlu tecrübeli teknik adamın sağlık sorunları dolayısıyla Hazar Lenkeran'ın Oğuz Çetin yönetiminde maçlara çıktığını söyledi.

Oğuz Çetin yönetiminde son üç haftadır sahaya çıkan Denizli'nin öğrencileri 2 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu hafta ligin güçsüz takımlarından Simurg'la karşılaşan Hazar Lenkeran maçın ilk yarısında iki farklı üstünlüğünü koruyamayarak maçın son dakikasında kalesinde gördüğü penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maçtan sonra basına açıklamalarda bulunan Oğuz Çetin, "Maça çok iyi başladık istediğimiz gibi oynadık bu maçı ne şartlar altında olursa olsun iki bir bitire bilirdik. Ancak ikinci devrede Simurgun temposuna saygı duymak lazım. Maçı kazanma adına onlar çok istediler ve bu şekilde maçı 2-2'ye getirdiler onları da tebrik ediyorum." dedi

Hazar Lenkeran Azerbaycan liginin 35. haftasında 46 puanla 6'ınci sırada yer alırken, geçtiğimiz hafta Karabağ kulübü şampiyonluğunu ilan etti.

CİHAN

Yorumlar