Denizbank, Bursaspor ile bonus sözleşmesini 3 yıl daha uzattı

Bursaspor, Denizbank ile birlikte hayata geçirdiği ve yeşil beyazlı takım taraftarlarına bazı ayrıcalıklar sunan "Bursaspor Bonus" kart işbirliğini üç yıl süreyle yeniledi.Deniz Bonus'un tüm özelliklerini taşıyan "Bursaspor Bonus" ile taraftarlar...

Google Haberlere Abone ol
Denizbank, Bursaspor ile bonus sözleşmesini 3 yıl daha uzattı

Bursaspor, Denizbank ile birlikte hayata geçirdiği ve yeşil beyazlı takım taraftarlarına bazı ayrıcalıklar sunan "Bursaspor Bonus" kart işbirliğini üç yıl süreyle yeniledi.

Deniz Bonus'un tüm özelliklerini taşıyan "Bursaspor Bonus" ile taraftarlar birçok kampanyadan ve indirimden faydalanırken aynı zamanda takımlarına da katkıda bulunmayı sürdürecek. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen işbirliği toplantısına Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Reklam, Pazarlama ve Gelirlerden Sorumlu Asbaşkan Nihat Akınoğlu ve Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran katıldı.

Bursa'da anlaşmalı Denizbank üye işyerlerinde, Bursaspor Bonus'a özel olarak düzenlenen kampanyalarla taraftarlar çeşitli oranlarda indirimler kazanırken, yaptıkları alışverişlerle kulüplerine destek olmayı sürdürecekler. Yeni anlaşmaya özel olarak 31 Ağustos'a kadar Bursaspor Bonus başvurusu onaylananlar ilk alışverişleri ile 40 TL bonus kazanacaklar.

Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, toplantıda yaptığı konuşmada Bursaspor ile işbirliklerini yenilemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hıçkıran, şöyle konuştu:

"Kuruluşunun üzerinden geçen 51 yıllık sürede Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış, şampiyon olarak sporda Anadolu'nun rüştünü ispat etmesinde öncü rol oynayan Bursaspor gibi yakın ilişkiler içinde olduğumuz güzide kulübümüzle işbirliğimizi yenilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bursaspor Bonus'un bu büyük taraftar kitlesi ile 3 yılda 40 bin kart sayısına ulaşacağına inanıyoruz. Tüm Bursalıları, Bursa'ya ve yeşil - beyazlı renklere gönül verenlerin kartı, 'Bursaspor Bonus' kredi kartı edinmeye davet ediyoruz."

'PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK'

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise projelerin devamının geleceğini açıkladı. Başkan Bölükbaşı, "Taraftarlarımız bu kartı alınca birçok indirimden yararlanıp hem kendisi kazanacak hem kulübümüze katkı sağlayacaklar." diyerek, şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz üç yılda 10 bin adet Denizbank Bonus verilmiş. Büyük Buraspor camiası için yeterli değil. İnanıyorum ki takımımız başarılı olunca bu rakam üç yıl sonunda 50 bini geçecektir. Biz büyük bir camiayız. Önce damlayacak, sonrasında da şakır şakır atacak diyorum. Bursa takımına sahip çıkıyor. Projelerimiz başlıyor. Yenilerini sunmaya devam edeceğiz. Denizbank yetkililerine bizlerle yapmış oldukları çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. İşbirliğimiz artarak devam edecektir. Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum. Emek verenlere teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Başkan Recep Bölükbaşı, Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran'a Bursaspor forması hediye etti.

CİHAN

Yorumlar