Deniz Atalay: Tarık Çamdal Beşiktaşlı ve bu formayı giymek istiyor

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Eskişehirspor'un genç oyuncusu Tarık Çamdal'ın Beşiktaşlı olduğunu ve siyah - beyazlı formayı giymeyi çok istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Atalay: Tarık Çamdal Beşiktaşlı ve bu formayı giymek istiyor

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Eskişehirspor'un genç oyuncusu Tarık Çamdal'ın Beşiktaşlı olduğunu ve siyah - beyazlı formayı giymeyi çok istediğini söyledi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, "Sezon sonunda sözleşmesi biten bir futbolcuyu ayartma gibi bir düşüncemiz olmaz. Biz Beşiktaşız. Futbolculardan görüşme talebi olsa da biz önce oyuncuların kulüplerine gideriz. Biz bu yüzden önce Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan’la görüştük. Kendisi de bu görüşmeden çok mutlu oldu. Tarık Çamdal’la da görüştük. Tarık, Galatasaray’a imza atmadı. Tarık, Beşiktaş’ta oynamak istiyor. Tarık’ın ailesi zaten Beşiktaşlı. Görüşmelerimiz olumlu gidiyor. Bize gelmeyi çok istiyor. Tarık da problem yok; Beşiktaş’ta oynamayı çok istiyor. Biz Eskişehirspor ile bütün görüşmelerimizi Tarık’la ilgili yaptık." diye konuştu.

"TEKNİK EKİP, TARIK'LA İLGİLİ RAPOR VERMİŞTİ"

Atalay, "Teknik ekibimiz Veysel Sarı’yı isterse, Eskişehirspor Kulübü’yle bunu da görüşürüz. Teknik ekibimiz şu anda sadece Tarık’la ilgili rapor verdiler." dedi.

"KASIMPAŞA'DA DEVAM EDEBİLİRİZ"

Asbaşkan Atalay, Beşiktaş'ın ikinci yarı iç saha maçlarını nerede oynayacağıyla ilgili olarak, "Beşiktaş zaten bütün maçlarını deplasmanda oynuyor. Biz bu sezon oynadığımız 35 maçı, Türkiye Kupası’yla birlikte deplasmanda oynuyoruz. Kasımpaşa Stadı’nda da deplasmanda oynuyoruz. Ayrıca son ihtilaftan dolayı Kasımpaşa Stadı’nda oynamayacağız diye bir kararımız yok. Böyle bir algılama oluştu. Yapmış olduğumuz bir protokol var. Bu devam ediyor. Biz orada ikinci yarıda da Kasımpaşa’da oynayabiliriz. Yönetim olarak orada oynamayacağız diye bir kararımız yok." şeklinde konuştu.

"BİLİC, BİR SOHBETTE TORAMAN VE SEZER'İ İSTEMİYOR DEMİŞ OLABİLİR; AMA YAZILI RAPOR YOK"

Deniz Atalay, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk için "Teknik heyetin, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk kesin affedilmesin, sonra yaptıkları kavga ve affedilmeleri diğerleri için kötü emsal olur şeklinde bir raporu yok. Sözlü olarak sohbette söylemiş olabilir. Ama bize yazılı olarak gelmiş bir rapor yok." ifadelerini kullandı.

"KİMSE UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN, FENERBAHÇE'YE YAKALAYACAĞIZ"

Deniz Atalay, "Deplasmanda oynamak kolay değil. Galatasaray daha önce bunu yaşadı. Biz bu sezon çok iyi başladık. 4’te 4 yaptık; ama Galatasaray maçında çok talihsizlik yaşadık. Bu takımı ve bizleri çok etkiledi. Ama ikinci yarıda başarılı olacağımıza inanıyorum. Taraftarımız takıma güvensin. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Eksiklerimizi biliyoruz. Dolayısıyla çözüm daha kolaydır. Şampiyonluğa inancımızı koruyoruz. Biz Beşiktaşız. Beşiktaş hiçbir zaman zirveyi bırakmaz. 2004’te Fenerbahçe’yle 11 puan fark yaşadık. Rize maçımız tekrarlandı. 11 puan fark 8’e düşmüştü. Umarım bizim Kasımpaşa maçımız da tekrarlanacak, fark 9 puana düşecek. Sonrasında biz Fenerbahçe’yi yakalayacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey değişebilir. 17 maç var. Her şey olur." diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN

Yorumlar