Demirspor Teknik Direktörü Uğur istifa etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, yönetim kurulu ile karşılıklı olarak anlaşarak görevinden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Demirspor Teknik Direktörü Uğur istifa etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, yönetim kurulu ile karşılıklı olarak anlaşarak görevinden ayrıldı. Uğur ileriye dönük alacaklarından da vazgeçti.

Mustafa Uğur’un kulüpten ayrılışı nedeniyle tesislerde düzenlenen veda törenine Başkan Selahattin Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mustafa Uğur, yardımcıları ve futbolcuların katıldı. Başkan Aydoğdu ve yönetim kuruluyla yaptığı görüşmeler neticesinde görevi bırakma kararı aldığını ifade eden Mustafa Uğur, ”Kulübümüzün, taraftarımızın menfaatleri adına böyle bir kararı almayı uygun buldum. Adana Demirspor’un yolu açık olsun.” şeklinde konuştu.

Mustafa Uğur’un veda ederken ileriye dönük alacaklarından feragat ederek Adana Demirspor’un menfaati doğrultusunda hareket ettiğini kaydeden Başkan Selahattin Aydoğdu, “Bu yaklaşımından dolayı şahsım ve yönetim kurulu olarak kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Duygusal anların yaşandığı törende Uğur, futbolcular ve kulüp personeliyle vedalaşıp yardımcıları ile birlikte tesislerden ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar