Demir Atlar Evci Yaylası'nda boy gösterdi

Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak yarışı Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Evci yaylasında düzenlendi. Olumsuz hava şartlarına rağmen yarışa ilgi büyük oldu.Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Evci Yaylası’nda yapılan ve Çubuk Kaymakamlığı,...

Google Haberlere Abone ol
Demir Atlar Evci Yaylası'nda boy gösterdi

Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak yarışı Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Evci yaylasında düzenlendi. Olumsuz hava şartlarına rağmen yarışa ilgi büyük oldu.

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Evci Yaylası’nda yapılan ve Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ile Çubuk Orman İşletme Şefliği’nin katkı verdiği Türkiye Enduro Şampiyonası'na dördü bayan 78 sporcu katıldı.

Hitit Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen yarışta sporcular, zorlu parkuru geçmekte zaman zaman zorlandı. Türkiye'nin en korkusuz ve deneyimli yarışçılarını bir araya getiren şampiyonada sporcular, izleyenlere adrenalin dolu bir hafta sonu yaşattılar.

Bayanlar sınıfında Nazire Peker (Ayazağa) birinci olurken, bu sınıfta Burcu Tugayoğlu (AEMK) ise ikinci oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan verdi.

E1A: İbrahim Ercansungur (TİTUS), Fırat Şahin (AVMK), Ersoy Uzun (İznik)

E2A: Sinan Memnun (MMK), Necmi Kozlu (FOSK), Murat Erşahin (Ayazağa)

E3A: Burak Özdemir (KEMK), Erdal Yavuz (Ayazağa), Sıtkı Tuğcu (HMK)

E1B: İsmail Erdoğan (Ayazağa), Emre Yaman (CEMK), Tayfun Canlı (HMK)

E2B: Erkan Özcan (FOSK), Erkan Kaya (İznik), Ergin Ceyhan (EMOK)

E3B: Cemil Yurt (FOSK), Ekrem Aydın (Gemlik), Ahmet Tevfik Yılmaz (STMOK)

EC: Mevlüt Kolay (KMSK), Salih Serin (KMSK), Abdullah Aycan (HMK)

CİHAN

Yorumlar