Demichelis sözleşme yeniledi

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin Arjantinli savunma oyuncusu Martin Demichelis, sezon sonunda bitecek sözleşmesini bir yıl uzattı.

Google Haberlere Abone ol
Demichelis sözleşme yeniledi
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin Arjantinli savunma oyuncusu Martin Demichelis, sezon sonunda sona erecek sözleşmesini bir sene uzattı.

Kulüpten yapılan izahatya göre, 34 yaşındaki Demichelis, kendisini 2015-2016 sezonu sonuna kadar 2013’ün eylül ayından bu güne kadar formasını giydiği Manchester City’nin renklerine bağlayan kontratı imzaladı. Demichelis, Sergio Agüero, Joe Hart, Vincent Kompany, Samir Nasri ve David Silva’dan sonra kulübün bu sezon sözleşme yenilediği 6’ncı ad oldu.

Bu sezon 22’si ligde, 30 karşılaşmada sahaya çıkan Demichelis, Arsenal ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçta bir gol kaydetmişti.

Geçen sezon City ile şampiyonluk sevinci yaşayan Demichelis, kariyerinde ülkesinin River Plate, Almanya’nın Bayern Münih, İspanya’nın Malaga ve Atletico Madrid takımlarında oynadı.

Arjantin Milli Takımı ile 44 maça çıkan Demichelis, 2014 FIFA Dünya Kupası’nda finale yükselen Arjantin kadrosunda da yer almıştı.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar